A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066

Fizetési feltételek

Ön webáruházunkban az alábbi fizetési módokat választhatja:

Banki átutalás: Ön köteles a Megrendelést követő 5 munkanapon belül megfizetni banki átutalással a Megrendelés végösszegét (termék bruttó vételára, szállítási költség) az általunk küldött – a Megrendelés megérkezését igazoló – e-mailben megjelölt bankszámlaszámra az e-mailben megjelölt rendelésszám feltüntetésével a közlemény rovatban. A fizetés azon a napon minősül teljesítettnek, amikor a teljes összeget bankszámlaszámunkon jóváírták.
Társaságunk a Terméket kizárólag a végösszeg jóváírását követően küldi meg a Fogyasztó számára.

Online bankkártyás fizetés: Ön köteles az online fizetésre megjelenő weboldalon haladéktalanul teljesíteni a Megrendelés végösszegének (termék bruttó vételára, szállítási költség) fizetését a szükséges adatok megadása által.

Bankkártyás fizetési mód választása esetén Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a bankkártyás fizetési módot választják, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Az online fizetésre megjelenő weboldal technikai hibáiból, illetve a fizetésre megjelölt bankkártya fedezethiányos mivoltából eredő károkért Társaságunk nem felelős.
Társaságunk a Terméket kizárólag a végösszeg jóváírását követően küldi meg a Fogyasztó számára.

Utánvétel: Ön köteles a Megrendelés végösszegét (termék bruttó vételára, szállítási költség, utánvét kezelési költség) a Termék Futár általi átvételével egyidejűleg a Futárnak megfizetni. A Termék tulajdonjogát Társaságunk a teljes vételár (beleértve a járulékos költségek) megfizetéséig fenntartja, az a Megrendelés végösszegének Futár részére történő kifizetésével száll át a Vásárlóra a kézbesítés helyszínén.

Személyes átvétel során üzletünkben: Ön köteles a Termék munkatársunk általi átadásával egyidejűleg megfizetni a Megrendelés végösszegét (termék bruttó vételára) készpénzben vagy bankkártyával.