A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 1 385 6722
Korres Wild Rose Intenzív éjszakai ápolás, 40ml
Korres Wild Rose Intenzív éjszakai ápolás, 40ml

Korres Wild Rose Intenzív éjszakai ápolás, 40ml

Arcbőr helyreállítás, intenzív hidratáció és a bőr élénkítése alvás közben.
Teljes leírás
8 550 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
K0100310
Márka:
KORRES
Leírás
Arcbőr helyreállítás, intenzív hidratáció és a bőr élénkítése alvás közben.
A különleges éjszakai ápolás helyreállítja a nem egységes bőrszínt, pigment foltokat. Általánosan javítja a bőr minőségét és fényerőt kölcsönöz a bőrnek. Ez a tégelybe zárt professzionális kozmetikai kezelés áttörést jelent az éjszakai arcbőrápolásban, kétségkívül felveszi a versenyt a kozmetikai szalonok kezeléseivel. Nap-nap után hét-hét után az arcbőr javul és kiegyenlítődik a színárnyalata. 14 nap után az arcbőr élénkebb és fiatalosabb. Könnyű szerkezete szépen felszívódik és dolgozik az éjszaka folyamán, amikor a bőr a leghatékonyabban képes a regenerálódásra. Ébredés után a bőr puha és selymes. Segít megoldani a látható nap okozta és káros külső hatások okozta korai öregedés jeleit, szintén erős antioxidáns védelmet biztosít. Az ápolás alkalmas minden bőrtípusra. 95%-ban természetes összetevőkből.
Hatóanyagai: Egységes arcbőrszín / A kurkuma fa gyökeréből származó antioxidáns anyag küzd a szabad gyökök ellen és kiegyensúlyozza az arcbőr színhiányosságait.
Az arcbőr élénkítése/ A C vitamin, a stabil és nem irritáló formájában alkalmas az érzékeny arcbőr típusra is. Jelentős hatást mutat ki a bőrszín hibáinak csökkentésére, kisimítja a ráncokat, de élénkíti is a bőrt és fiatalos megjelenést ad neki.
Antioxidáns hatás/ A csipkebogyóolaj természetes C vitamin forrás, amely jelentősen kisimítja a finom ráncokat és kiegyenlíti a bőr tónusát. Ugyanakkor biztosítja a bőr fényerejét, fiatalít és élénkít.
Hidratálás/ A kis molekulatömegű hialuronsav könnyen behatol a bőrbe, visszaállítja az epidermiszt és megakadályozza a ráncok kialakulását a bőr szöveteiben lévő kollagén szintézis megnövelésével.
A különleges keverék jojoba, mimóza és napraforgóviasszal hidratálja és táplálja a bőrt azzal, hogy védőréteget képez a bőr felszínén, amely védi a bőrt a kiszáradástól.
IN VIVO KLINIKAI TANULMÁNYOK / HATÁSÉRTÉKELÉS AZ ARCBŐRRE EGY ALKALMAZÁS UTÁN
97% nő javult bőrszerkezetet tapasztalt KÉT HÉT HASZNÁLAT UTÁN
100% nő jobb bőrhidratálást tapasztalt
100% nő látható ránccsökkenést tapasztalt
97% nő élénkebb arcbőrt tapasztalt
94% nő kiegyensúlyozott és egységes arcbőr tónust tapasztalt