A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 1 385 6722
KORRES Wild Rose Intenzív éjszakai ápolás, 40ml
KORRES Wild Rose Intenzív éjszakai ápolás, 40ml KORRES Wild Rose Intenzív éjszakai ápolás, 40ml

KORRES Wild Rose Intenzív éjszakai ápolás, 40ml

Arcbőr helyreállítás, intenzív hidratáció és a bőr élénkítése alvás közben.
Teljes leírás
A termék már nem elérhető
Termék kódja:
K0100310
Márka:
KORRES
Leírás
Arcbőr helyreállítás, intenzív hidratáció és a bőr élénkítése alvás közben.
A különleges éjszakai ápolás helyreállítja a nem egységes bőrszínt, pigment foltokat. Általánosan javítja a bőr minőségét és fényerőt kölcsönöz a bőrnek. Ez a tégelybe zárt professzionális kozmetikai kezelés áttörést jelent az éjszakai arcbőrápolásban, kétségkívül felveszi a versenyt a kozmetikai szalonok kezeléseivel. Nap-nap után hét-hét után az arcbőr javul és kiegyenlítődik a színárnyalata. 14 nap után az arcbőr élénkebb és fiatalosabb. Könnyű szerkezete szépen felszívódik és dolgozik az éjszaka folyamán, amikor a bőr a leghatékonyabban képes a regenerálódásra. Ébredés után a bőr puha és selymes. Segít megoldani a látható nap okozta és káros külső hatások okozta korai öregedés jeleit, szintén erős antioxidáns védelmet biztosít. Az ápolás alkalmas minden bőrtípusra. 95%-ban természetes összetevőkből.
Hatóanyagai: Egységes arcbőrszín / A kurkuma fa gyökeréből származó antioxidáns anyag küzd a szabad gyökök ellen és kiegyensúlyozza az arcbőr színhiányosságait.
Az arcbőr élénkítése/ A C vitamin, a stabil és nem irritáló formájában alkalmas az érzékeny arcbőr típusra is. Jelentős hatást mutat ki a bőrszín hibáinak csökkentésére, kisimítja a ráncokat, de élénkíti is a bőrt és fiatalos megjelenést ad neki.
Antioxidáns hatás/ A csipkebogyóolaj természetes C vitamin forrás, amely jelentősen kisimítja a finom ráncokat és kiegyenlíti a bőr tónusát. Ugyanakkor biztosítja a bőr fényerejét, fiatalít és élénkít.
Hidratálás/ A kis molekulatömegű hialuronsav könnyen behatol a bőrbe, visszaállítja az epidermiszt és megakadályozza a ráncok kialakulását a bőr szöveteiben lévő kollagén szintézis megnövelésével.
A különleges keverék jojoba, mimóza és napraforgóviasszal hidratálja és táplálja a bőrt azzal, hogy védőréteget képez a bőr felszínén, amely védi a bőrt a kiszáradástól.
IN VIVO KLINIKAI TANULMÁNYOK / HATÁSÉRTÉKELÉS AZ ARCBŐRRE EGY ALKALMAZÁS UTÁN
97% nő javult bőrszerkezetet tapasztalt KÉT HÉT HASZNÁLAT UTÁN
100% nő jobb bőrhidratálást tapasztalt
100% nő látható ránccsökkenést tapasztalt
97% nő élénkebb arcbőrt tapasztalt
94% nő kiegyensúlyozott és egységes arcbőr tónust tapasztalt