A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford Bleach Blondes Shampoo, sampon az örök szőke hajért, 250 ml

Lee Stafford Bleach Blondes Shampoo, sampon az örök szőke hajért, 250 ml

5x
Búcsúzzon el a rézszínű és a kanárisárga hajárnyalttól. Ez a színárnyalatot adó sampon különösen biztosítani fogja, hogy a haja ugyanolyan jégszőke maradjon, mint közvetlen a festés után.
3 600 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS200115
Márka:
Leírás
A Lee Stafford Bleach Blondes Shampoo sampon speciális “PRO-BLONDE” összetevőket tartalmaz, melyek védik a hajat a nem kívánt rózsaszínű árnyalattól. A moringa növénykivonatnak köszönhetően védi a hajat a kiszáradástól és egyben fényesen ragyogóvá varázsolja. A samponban lévő panthenol hidratálja a hajat, valamint megőrzi a haj gyönyörű fényességét. A kamillának köszönhetően nyugtatja a fejbőrt. Speciális összetevőket tartalmaz, melyek gátoljak a hajszín kifakulását. Világos színárnyalatot ad, ezért a sampon kizárólag szőke hajra alkalmas.

A Lee Stafford tanácsa: A jégszőke hajszín megőrzése érdekében, a sprayt hetente egyszeri alkalommal használja. Mivel a sampon festéket tartalmaz, mindennapi használatra nem alkalmas és nem szabad a hajon túl hosszú ideig hagyni. A gyakori hajmosásra a Lee Stafford Everyday Blondes Shampoo sampont ajánlatos használni.

Használat: A hajához mérten használjon megfelelő mennyiségű adagot, melyet kenje rá a vizes hajára. Addig masszírozza, amíg a sampon nem kezd el gazdagon habozni. Aztán a haját alaposan öblítse le. A sampon adagolása a haja hosszúságától és mennyiségétől függ.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.
Értékelés
5

5 felhasználó értékelte.
5
0
0
0
0
Ajánlott termék