A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford CoCo LoCo Coconut Balm, hidratáló hajbalzsam, 50 ml

Lee Stafford CoCo LoCo Coconut Balm, hidratáló hajbalzsam, 50 ml

2x
Ez a magas hidratáló képességű hajbalzsam felélénkíti a száraz és károsodott haját, valamint hidratál, és gyönyörű ragyogást biztosít egész nap. Kellemes kókusz illata van.
0 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS200335
Márka:
Leírás
A Lee Stafford CoCo LoCo Coconut hidratáló hajbalzsam fehérjében gazdag kókuszolajat tartalmaz, mely megfelelő tápanyagokat biztosít, valamint feleleveníti a károsodott hajat. Magas hidratáló összetevőket tartalmaz, melyek a haját megfelelően táplálják. A száraz károsodott hajat felélénkíti és erősíti is egyben. Véd a káros hatásoktól, valamint a haját gyönyörűen fénylővé és egészségessé varázsolja.

A Lee Stafford tanácsa: Ne feledje, hogy a kevesebb néha több. A haj hidratálásához valóban elegendő egy kisebb mennyiségű adag, a nagyobb mennyiség a haját megterhelheti.

Használat: A hajápoló balzsamot használja vizes vagy száraz hajára. Egy kisebb mennyiségű adagot oszlasson szét a tenyerén, aztán vigye rá a hajára a haj közepétől a hajvégekig. Ne öblítse le.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.
Értékelés
4

2 felhasználó értékelte.
1
0
1
0
0
Ajánlott termék