A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford Double Blow Volumizing Mousse, hajfixáló hab, kétszeres dússág, 200 ml

Lee Stafford Double Blow Volumizing Mousse, hajfixáló hab, kétszeres dússág, 200 ml

3x
Ez a nem ragacsos hajfixáló hab kétszeres dússágot fog biztosítani a hajának, azonkívül tökéletesen rögzíteni fogja a frizurája alakját és nem utolsósorban gyönyörűen illatossá varázsolja.
3 500 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS200410
Márka:
Leírás
A Lee Stafford Double Blow Mousse hajfixáló hab használatának köszönhetően a haja kétszeresen dúsabb lesz. Nem ragad, nem merevít és nem is keményít. A terméknek lélegzetelálló illata van. A legnépszerűbb stiliszták és fodrászok használják az egész világon.

A Lee Stafford tanácsa: Ha extrán dús hajkorona után vágyakozik, kenje rá a hajfixáló habot a vizes hajára, aztán a haját fújja ki félszárazra. Ezután egy újabb ugyanannyi mennyiségű hajhabot vigyen a hajára, ezt követően fújja a haját olyan szárazra, amilyenre általában szokta. Lehetséges, hogy ez a folyamat egy kis időt fog igénybe venni, de az utóhatás le fogja nyűgözni.

Használat: Kenje rá a hajhabot a vizes hajára, ne hagyja ki a hajvégeket sem. Aztán a haját a megszokott módon fújja ki.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.
Értékelés
4,5

3 felhasználó értékelte.
2
1
0
0
0
Ajánlott termék