A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford Everyday Blondes Shampoo, sampon szőke hajra, 250 ml

Lee Stafford Everyday Blondes Shampoo, sampon szőke hajra, 250 ml

3x
Magas hidratáló képességgel rendelkező mindennapi használatra alkalmas sampon, mely egyaránt használható mellírózott vagy szőkített hajra. Véd, ápol, táplál és élénkít.
3 600 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS200120
Márka:
Leírás
A Lee Stafford Everyday Blondes Shampoo szőke hajra való sampon „PRO-BLONDE“ összetevőket tartalmaz, melyek védik a hajat a nem kívánt rozsdaszínű árnyalattól. A móring növénykivonatnak köszönhetően a haj védve lesz a kiszáradástól, viszont gyönyörűen fog ragyogni. Nem terheli a hajat. Mindennapi használatra alkalmas. Természetes, festet vagy melírozott hajra egyaránt használhatja.

Használat: A sampont megfelelő mennyiségben (a haj hosszúsága és dússágához képest) kenje rá a vizes hajára. Masszírozza addig, amíg gazdag habképződmény nem keletkezik, aztán alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg a kezelési folyamatot.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.


Értékelés
4,5

3 felhasználó értékelte.
2
0
1
0
0
Ajánlott termék