A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford Hold Tight Hairspray, erősen fixáló hajlakk, 250 ml

Lee Stafford Hold Tight Hairspray, erősen fixáló hajlakk, 250 ml

2x
Ez az erősen fixáló hajlakk a frizuráját olyan formában fogja megőrizni, amilyenre azt reggel a tükör előtt kialakította. Ezenkívül a hajat nem terheli, nem teszi ragacsossá, viszont kellemesen illatosítja.
3 550 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS200401
Márka:
Leírás
A Lee Stafford Hold Tight hajspray erősen fixál, tápláló selyemproteineket tartalmaz, melynek köszönhetően a haj sima és fényes lesz. Véd az UV sugaraktól és egész napon át megőrzi a kialakított frizurája formáját. A könnyű összetevőknek köszönhetően nem terheli a hajat és nem teszi ragacsossá. Ezenkívül a hajnak luxus illatot biztosít.

A Lee Stafford tanácsa: A kevesebb néha több. Ezért inkább kisebb adagot vigyen a hajára, amit aztán szükség esetén még növelhet.

Használat: Rázza meg a flakont, aztán permetezze be a kialakított frizurát. Vigyázzon, hogy a készítmény ne kerüljön a szemébe.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.

Értékelés
5

2 felhasználó értékelte.
2
0
0
0
0
Ajánlott termék