A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 1 385 6722
SEYSSO carbon antibakteriális cserélhető fej
SEYSSO carbon antibakteriális cserélhető fej SEYSSO carbon antibakteriális cserélhető fej

SEYSSO carbon antibakteriális cserélhető fej

A SEYSSO Carbon antibakteriális cserélhető fejek legújabb sorozata úgy lett tervezve, hogy támogassa a SEYSSO Professional és SEYSSO Basic Carbon professzionális fogkeféket és azok forradalmi technológiáját a szájhigiéniát illetően.
Teljes leírás
4 200 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
ABH
Márka:
Leírás
Sikerük titka az aktív szenet tartalmazó sörték. Kiváló nedvszívó képességüknek köszönhetően kiváló segítséget nyújtanak a kellemetlen szag ellen, ezenkívül antibakteriális hatásúak és semlegesítik a száj pH értékét, ami megakadályozza a fogkő és fogszuvasodás képződését. Az aktív szén egy természetes, nem toxikus anyag, ezért használata a száj nyálkahártyája közelében teljesen biztonságos.

A sörték speciális formájának köszönhetően az antibakteriális SEYSSO carbon fejek rendkívül hatékonyak. Az egyes sörték a csúcsuk felé összeszűkülnek – itt csak 0,01 mm átmérőjűek, ezért kitisztítják azokat a helyeket is, ahol csak nehezen lehet kitisztítani a lepedéket és az ételmaradékot. A puha sörték nem irritálják az ínyt és minimalizálják a gyulladás keletkezésének kockázatát. Az aktív szénnel ellátott fej ideális választás az érzékeny ínnyel rendelkezők számára.

A fejek három színes gyűrűvel kaphatók: narancssárga, zöld és átlátszó. Az eltérő színek mindenkinek lehetővé teszik megkülönböztetni saját fogkeféjét. Higiéniai okból ajánlott a fejeket három havonta cserélni.
Értékelés
A termék még nem volt értékelve. Értékelni

Ajánlott termék

Seysso Carbon Professional Black szónikus fogkefe
Seysso Carbon Professional Black szónikus fogkefe
Seysso Carbon Basic Black szónikus fogkefe
Seysso Carbon Basic Black szónikus fogkefe
SEYSSO Carbon Professional pótfejek
SEYSSO Carbon Professional pótfejek