A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
SEYSSO carbon antibakteriális cserélhető fej
SEYSSO carbon antibakteriális cserélhető fej SEYSSO carbon antibakteriális cserélhető fej

SEYSSO carbon antibakteriális cserélhető fej

A SEYSSO Carbon antibakteriális cserélhető fejek legújabb sorozata úgy lett tervezve, hogy támogassa a SEYSSO Professional és SEYSSO Basic Carbon professzionális fogkeféket és azok forradalmi technológiáját a szájhigiéniát illetően.
4 200 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
ABH
Márka:
Leírás
Sikerük titka az aktív szenet tartalmazó sörték. Kiváló nedvszívó képességüknek köszönhetően kiváló segítséget nyújtanak a kellemetlen szag ellen, ezenkívül antibakteriális hatásúak és semlegesítik a száj pH értékét, ami megakadályozza a fogkő és fogszuvasodás képződését. Az aktív szén egy természetes, nem toxikus anyag, ezért használata a száj nyálkahártyája közelében teljesen biztonságos.

A sörték speciális formájának köszönhetően az antibakteriális SEYSSO carbon fejek rendkívül hatékonyak. Az egyes sörték a csúcsuk felé összeszűkülnek – itt csak 0,01 mm átmérőjűek, ezért kitisztítják azokat a helyeket is, ahol csak nehezen lehet kitisztítani a lepedéket és az ételmaradékot. A puha sörték nem irritálják az ínyt és minimalizálják a gyulladás keletkezésének kockázatát. Az aktív szénnel ellátott fej ideális választás az érzékeny ínnyel rendelkezők számára.

A fejek három színes gyűrűvel kaphatók: narancssárga, zöld és átlátszó. Az eltérő színek mindenkinek lehetővé teszik megkülönböztetni saját fogkeféjét. Higiéniai okból ajánlott a fejeket három havonta cserélni.
Értékelés
A termék még nem volt értékelve. Értékelje
Ajánlott termék