A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
SWISSDENT EMERGENCY KIT utazásiszett (SWISSDENT EXTREME fehéritő fogkrém 50 ml, spray 9 ml, profi whitening fogkefe)

SWISSDENT EMERGENCY KIT utazásiszett (SWISSDENT EXTREME fehéritő fogkrém 50 ml, spray 9 ml, profi whitening fogkefe)

A praktikus cipzárral felszerelt utazási táska tartalma:
7 190 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
19201
Márka:
Leírás
A praktikus cipzárral felszerelt utazási táska tartalma:

SWISSDENT EXTREME fogkrém
Ez a piros tubusban rejlő fogrém a dohányosok vörösbort, kávét vagy teát kedvelők erősen elszíneződőt fogai fehérítésére lett kifejlesztve. A súrolóanyagok értéke 40 RDA valóban magasabb, mint az ezüst Gentle fogkrémnél, de még mindig ötször alacsonyabb, mint a maximálisan megengedett RDA határ. A hagyományos fehérítő fogkrémek gyakran elérik a 120-150 vagy akár a 200 RDA mennyiséget is. Rendkívül hatékony formulája kétszeres mennyiségű természetes enzimet és kálcium-peroxidot tartalmazz, ezen felül szódabikarbónát, amely segít semlegesíteni a savas környezetet és eltávolítja a jellegzetes elszíneződést a fogzománc felületéről. Az E-vitamin és Q10 koenzim regenerálják az ínyt és antioxidánsként hatnak. Jelentős menta íze több órán át frissíti a leheletet. 1 180 ppm fluoridot tartalmaz a fogzománc védelméért, a fogszuvasodás ellen.

A SWISSDENT EXTREM spray kifejlesztette az OXYgard technológiát, amely a kellemetlen illatot oxidációs folyamattal tünteti el és egyúttal eltávolítja a nem kívánt elszíneződést a fogzománcról. Rendkívül gyorsan távolítja el a leheletből a cigaretta, fokhagyma vagy kávéból eredő kellemetlen aromát.

Az EXTREM spray alkalmazását követően 3 órán át garantálja a friss leheletet, mivel nagyon intenzív. Elegendő a spray napi 3-5 alkalmazása. Nem ajánljuk a spray használatát, abban az esetben, ha fogérzékenységben szenved. A spray diszkrét és esztétikus, szórófejjel ellátott flakonban kapható. A 9 ml tartalom 70 alkalmazásra elegendő.

+ ajándék ingyen
PROFI Whitening Soft fogkefe, kivételes fogkefe szabadalmazott kanál formájú sörte bemetszéssel. A konkáv bemetszésű sörte kialakítás (teáskanál alakú) optimális érintkezést biztosít a konvex fog felszínével és egyaránt atraumatikus az ínyhez. A SWISSDENT PROFI fogkefék a legújabb fogtisztítási trendeknek megfelelően szabadalmazott technológiával lettek kifejlesztve, amelyek megfelelnek a fogászati eszközök kialakításának. Ez biztosítja a fogkefe precíz vezérlését a fogak felületén túlzott nyomás kiváltása nélkül. A kis fej alkalmas a maximális tisztításra. A PROFI fogkefét tesztelve volt a Zürichi Egyetemen, Department of Preventive Medicine, Parodontológia és Cariologia tanszékén, Prof. Dr. T. Imfeld. Buborékcsomagolásban.
Értékelés
A termék még nem volt értékelve. Értékelje
Ajánlott termék