A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
SWISSDENT EMERGENCY KIT utazó szett

SWISSDENT EMERGENCY KIT utazó szett

A praktikus, cipzárral felszerelt tasak tartalma: SWISSDENT EXTREME fehéritő fogkrém 50 ml, SWISSDENT EXTREME szájspray 9 ml, SWISSDENT Whitening-Soft fogkefe
A termék már nem elérhető
Termék kódja:
19201
Márka:
Leírás
SWISSDENT EXTREME fogkrém
A dohányosok, vörösbort, kávét vagy teát kedvelők erősen elszíneződött fogainak fehérítésére lett kifejlesztve.
- A szódabikarbóna, a kalcium-peroxid és a kétszeres mennyiségű természetes enzim tartalmának köszönhetően hatékonyan távolítja el a fogak külső elszíneződését és semlegesíti a szájban lévő savakat.
- A Q10 koenzim és az E-vitamin ápolják és revitalizálják az ínyt.
- Az abrazivitás értéke - RDA 40 - a legnagyobb megengedett határértéknél 5x kisebb - a hagyományos fehérítő fogkrémek gyakran elérik a 120-150 vagy akár a 200 RDA értéket is.
- Menta íze több órán át frissen tartja a leheletet.
- Fluoridokat tartalmaz - 1180 ppmF a fogzománc védelméért, a fogszuvasodás ellen.

A svájci SWISSDENT EXTREME fogkrém gyártójának célja, hogy fehérebbé tegye a fog felszínét enzimek és mikronizált peroxid segítségével, anélkül, hogy a fehérítéshez nagy abrazivitású (RDA) szilikátokat használna. Az extra hatékony formula természetes papain és bromelain enzimeket ötvöz szabadalmaztatott mikronizált kalcium-peroxiddal biztonságos, 0,1% koncentrációban. A papayából és ananászból kinyert természetes enzimek eltávolítják a protein réteget a fog felületéről, tehát a foglepedéket és a külső elszíneződést is egyaránt. A termék egyike azon kevés fogkrémeknek, amelyek mikronizált kalcium-peroxidot tartalmaznak, amely a fogzománc kristályai között is kifejti hatását és kémiai reakcióval áttetszővé teszi a pigmentek molekuláit.

A SWISSDENT EXTREM szájspray a szabadalmaztatott OXYgard technológiát alkalmazva oxidációs folyamattal hatástalanítja a kellemetlen szájszagot és eltávolítja a nem kívánt elszíneződést a fogzománcról. Rendkívül gyorsan közömbösíti a cigarettából, fokhagymából vagy kávéból eredő kellemetlen aromát.

Az EXTREM spray alkalmazását követően 3 órán át garantálja a friss leheletet, mivel nagyon intenzív. Elegendő a spray napi 3-5 alkalmazása. Nem ajánljuk a spray használatát, abban az esetben, ha fogérzékenységben szenved. A spray diszkrét és esztétikus, szórófejjel ellátott flakonban kapható. A 9 ml tartalom 70 alkalmazásra elegendő.

+ ajándék fogkefe

A SWISSDENT szabadalmaztatott, kanál alakú fogkefefejének sörtéi tökéletesen igazodnak a fogak természetes alakjához. A kis fogkefefej a száj minden részéhez hozzáfér, így még a nehezen hozzáférhető helyek tisztántartását is biztosítja.
- A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Swissdent WHITENING fogkefe 37%- kal jobb eredményt ért el a felületi tisztítás során mint az egyszerű nylon sörtével ellátott fogkefék.
- A sörtéket kanál alakúra formázták, ami nagyszerűen követi a fogak kontúrját, biztosítva így a precíz tisztítást és az elszíneződés eltávolítását.- A nyél egyszerű és egyben tökéletes alakja megkönnyíti a fogkefe használatát. Svájci formatervezők által tervezett, fogászati eszközök ihlette nyélkialakítás.
- A SWISSDENT fogkefék elnyerték a presztízs értékű Red Dot Award formatervezési díjat.
- Bliszter csomagolás.

A SWISSDENT fogkefék tesztelését Dr. T. Imfeldem professzor végezte a Zürichi Egyetem Preventív Medicina, Parodontológiai és Kariológiai Klinikáján.
Értékelés
A termék még nem volt értékelve. Értékelje
Ajánlott termék