APAGARD RIN-SU remineralizáló szájöblítő, 380 ml

Az APAGARD RIN-SU remineralizáló szájöblítő Sangi hidroxiapatitot tartalmaz, amely védi a fogakat a szuvasodástól és támogatja a zománc helyreállítását. Teljes leírás
1 576 Ft/100 ml
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Apagard
Termék kódja: MWe380

Gyakran ismételt kérdései

Leírás
Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Sangi hidroxiapatit azáltal védi a fogakat, hogy segít eltávolítani a lepedéket, kitölti a felületi mikrorepedéseket és a kezdődő fogszuvasodást megállítja. Napi használatra ajánlott, rendszeres fogmosás mellett, menta ízű.
Összetétel
AQUA, GLYCERIN, XYLITOL, HYDROXYAPATITE, XANTHAN GUM, ALCOHOL, POLYGLYCERYL-5 STEARATE, LAURYL DIETHYLENEDIAMINO GLYCINE HCL, AROMA, CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE
Használat
Öblítse ki a száját a kb. 7 ml-es kupakkal kb. 30 másodpercig, ne nyelje le,köpje ki . A nap folyamán bármikor hasznható,friss leheletet bitzosít és megtisztítsa a szájüreget. FIGYELMEZTETÉS: Ha a termék használatát követően kiütést vagy irritációt észlel, hagyja abba a használatát. Ne nyelje le. Ne használja sérült szájüregben. Tartsa a terméket hűvös,száraz helyen, gyermekektől elzárva.
Értékelés
5
Értékelje
194
16
2
1
1
214 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

3 hét alatt feheritett 1-2 árnyalatot, szép természetes "feher" a fogzomanc, kb 5. üveggel rendeltem most és fogok is meg, szépen szintén tartja a fogszinem.
— 29. 12. 2023
Ellenőrzött vélemény ?
Apagard premio fogkrémmel EGYÜTT 2 hét után már látható eredmény, 4 hét után pedig a szemfog fehéredése is látványos. Ajándékba is adtam, hasonlóan jó tapasztalat ott is. És persze újravevős!
Mariann — 14. 1. 2023
Ellenőrizetlen vélemény ?
Ajánlott termékek

Válogatott kérdések és cikkek

Fogápolás NASA fejlesztéssel és Swarowski kristállyal

Fogápolás NASA fejlesztéssel és Swarowski kristállyal

Egy igazán különleges, egyedi összetételű fogzománc megújító fogkrémet és a világ talán legszebb fogkeféjét hozta el a Profimed.
Szájvíz a koronavírus ellen?

Szájvíz a koronavírus ellen?

A Covid19 pandémia az egész világon súlyos kihívások elé állítja az egészségügyet. A vírussal kapcsolatos folyamatos kutatások egy új területre terelik a fókuszt, ez pedig nem más, mint a to...

fogzománc erősítés

Az általam vásárolt MEGASONEX elnevezésű fogkrémről nem olvastam a cikkben, milyen véleménnyel vannak róla?
Zoltán
További kérdéseket és cikkeket tanácsadó felületünkön találhat
, vagy írjon nekünk közvetlenül
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei