Rólunk

A Profimed megalapítása előtt nekünk sem jutott volna eszünkbe, hogy milyen összetett a helyes fog- és ínyápolás.

A vállalat 1997-ben való megalapítása óta több száz előadást, képzést és kiállítást rendeztünk, megszerzett tapasztalatainkat másokkal is megosztjuk.

A különböző cikkek olvasásakor nehéz szétválogatni a megfelelő, hasznos tanácsokat és az elavult információkat. Asszisztenseink és képviselőink szakemberek általi folyamatos továbbképzésben részesülnek a fogápolás aktuális trendjeivel kapcsolatban, ismereteiket rendszeresen ellenőrizzük.

Ha fogápolással kapcsolatos kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink az üzletekben szívesen segítenek.

 

Tőlünk csakis szakemberek által felülvizsgált termékeket vásárolhat

Cseh orvosokkal való együttműködésünknek köszönhetően folyamatos visszajelzést kapunk arról, hogy milyen termékek és készítmények válnak be a páciensek számára.

Rendszeresen gyűjtjük az egyetemi kutatásokból származó információkat is, amelyeket tapasztaltabb asszisztenseink tízéves gyakorlattal kombinálnak.

Ismeri a leggyakoribb fogakkal kapcsolatos mítoszokat? Az ínysorvadás nem öröklődő betegség és a gyerekek fogai sem a kalciumhiány miatt romlanak. Tény azonban, hogy a fogszuvasodás az emberiség legszélesebb körben elterjedt betegsége. Mi, az akut nehézségek megoldásán kívül segítséget tudunk nyújtani a problémák megelőzésében is.

Ha kíséretre van szüksége a fogak világában

Célunk lépést tartani a világ fejlődésével. Folyamatosan képezzük és fejlesztjük magunkat, ami alapján a lehető legjobb szolgáltatásokat szeretnénk nyújtani. Igyekszünk objektíven bírálni, még ha ez azt is eredményezi, hogy némely terméket végül nem fogralmazunk.

De ez fordítva is érvényes. A nemzetközi kiállításokon való gyakori részvételnek köszönhetően rálátást kapunk az újdonságokra, amelyekkel a kontinensen még senki sem foglalkozik. Sokszor mi regisztrálunk elsőként az EU-ban különböző márkákat, termékeket. Fogorvosi rendelőkbe és gyógyszertárakba is szállítunk szájhigiénia segédeszközöket.

Rossz minőségű termékeket nem forgalmazhatunk, ez ellentétben állna célunkkal - hozzásegíteni vásárlóinkat az egészséges fogsor eléréséhez. Üzleteink azért rózsaszín és fehér színűek, mivel a rózsaszín az egészséges íny színe.

A Profimednél nem keltünk hamis reményeket és nem ígérünk azonnali eredményeket. Garantálhatjuk azonban az Ön számára elérhető lehető legjobb változást. Bízzon szakértelmünkben, engedje, hogy gondoskodjunk megfelelő száj- és foghigiéniájáról.

Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei