BABIATORS Navigator polarizált napszemüveg, szürke, 6+

BABIATORS Navigator polarizált napszemüveg, szürke, 6+

A legstílusosabb napszemüveg babák, kisgyermekek és nagyobbacska gyermekek számára. A napszemüveg 100%-os UVA és UVB védelemmel rendelkezik. Teljes leírás
15 990 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz 5 db
Márka: Babiators
Termék kódja: BABPNAV502L
Leírás
BABIATORS Navigator napszemüveg - Szürke
Biztonságos: A Babiators napszemüveg UV 400-as lencsékkel rendelkezik, amelyek 100%-os védelmet nyújtanak a káros UVA és UVB sugarak ellen. A szemüvegeket szigorú teszteknek vetik alá, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy biztonságosak a baba számára - akár engedelmesen viseli a kicsi, akár huncutul a szájába veszi.

Tartós: A Babiators szemüvegek ellenálló anyagokból készülnek, amelyek a baba számára is kényelmesek. A rugalmas gumikeretek és az ütésálló lencséknek köszönhetően a szemüveg hajlítható, csavarható vagy ráléphető. Mindezek ellenére nem fognak eltörni. Bízz bennünk, mi már kipróbáltuk.

Stílusos: A Babiators nemcsak funkcionális, hanem divatos és szórakoztató is!

Garancia: A bizalom egy igazán fontos érték számunkra. Ha a napszemüveg eltörött a vásárlástól számított 1 éven belül, egy másikat küldünk INGYEN! Csak a szállítási díjat kell kifizetnie, valamint a vásárlást követő 30 naptári napon belül regisztrálnia kell a szemüveget a felületünkön.

6 év feletti gyermekek számára ajánlott.
Értékelés
5
Értékelje
4
0
0
0
0
4 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei