Babiators Original Navigator napszemüveg, türkiz, 0-2 éves korig

A legstílusosabb napszemüveg babák, kisgyermekek és gyermekek számára. A napszemüvegek 100%-os UVA- és UVB-védelemmel rendelkeznek. Teljes leírás
7 990 Ft/1 db
Nincs raktáron webáruházból történő vásárláshoz
Márka: Babiators
Termék kódja: NAV025
Leírás

BABIATORS Original Navigator napszemüveg, türkizBiztonságos: A Babiators napszemüvegek UV 400-as lencséi 100%-os védelmet nyújtanak a káros UVA és UVB sugárzás ellen. A szemüveget szigorú teszteknek vetik alá, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy biztonságosak a gyermek számára – akár engedelmesen a szemein van, akár pajkosan a szájában.

Tartós: A Babiators szemüvegek ellenálló anyagokból készülnek, amelyek egyben kényelmesek a gyermek számára. A rugalmas gumikereteknek és ütésálló lencséknek köszönhetően a szemüveg hajlítható, csavarható vagy ráléphető. Nem fog eltörni. Higgye el, mi kipróbáltuk.

Stílusos: A Babiators napszemüvegek nemcsak funkcionálisak, hanem divatosak és szórakoztatóak is!

Garancia: A bizalom egy igazán fontos érték számunkra. Ha a napszemüveg eltörött a vásárlástól számított 1 éven belül, egy másikat küldünk INGYEN! Csak a szállítási díjat kell kifizetnie, valamint a vásárlást követő 30 naptári napon belül regisztrálnia kell a szemüveget a felületünkön. Regisztrálja napszemüvegét online.

0-2 éves gyerekeknek.
Értékelés
4,5
Értékelje
14
3
0
0
1
18 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei