BABIATORS védőszemüveg számítógéphez, kék, 6 éves kortól
BABIATORS védőszemüveg számítógéphez, kék, 6 éves kortól

BABIATORS védőszemüveg számítógéphez, kék, 6 éves kortól

Egy menő szemüveg gyermekei biztonsága érdekében, amely védi a szemet a tabletek és számítógépek káros sugárzásától. Teljes leírás
8 990 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz 5 db
Márka: Babiators
Termék kódja: BSS-006
Leírás
Biztonságos: A Babiators márka nem feledkezett meg a stílusáról, amelyet a gyermekek és szüleik annyira szeretnek, és a napsugárzás elleni védekezés mellett a digitális eszközök által kibocsátott káros kék fény elleni védelemre is figyelmet fordít. A monitor kék sugárzását visszaverő speciális lencséknek köszönhetően az amerikai márka egy újabb stílusos terméket alkotott meg családja biztonsága érdekében. A szemüveg különösen akkor hasznos, ha viselője hosszabb ideig néz digitális képernyőt. A szemüveg blokkolja a kék fényt, amely a gyermekek szeme számára is aránytalan terhelést jelent, valamint elalvási problémákkal is összefügg.
Tartós: A Babiators szemüveg ellenálló anyagból készül, ugyanakkor kényelmes a gyermekek számára. A rugalmas keretnek és az ütésálló lencséknek köszönhetően hajlítható, csavarható, de gyermeke akár rá is léphet. És nem törik el. Higgyen nekünk, kipróbáltuk.

Stílusos: A Babiators nem csak funkcionális, hanem divatos és szórakoztató is!

Garancia: A bizalom egy igazán fontos érték számunkra. Ha a napszemüveg eltörött a vásárlástól számított 1 éven belül, egy másikat küldünk INGYEN! Csak a szállítási díjat kell kifizetnie, valamint a vásárlást követő 30 naptári napon belül regisztrálnia kell a szemüveget a felületünkön. Regisztrálja napszemüvegét online.
Értékelés
5
Értékelje
5
0
0
0
0
5 felhasználó értékelte.
Ajánlott termékek

Válogatott kérdések és cikkek

Távoktatás és annak hatása a gyermekek látására

Távoktatás és annak hatása a gyermekek látására

Az élő online tanítás kihívást jelent a diákok, a tanárok és a szülők számára egyaránt. A modern technológia a táblagépek, számítógépek és mobiltelefonok formájában nélkülözhetetlenné vált a...
További kérdéseket és cikkeket tanácsadó felületünkön találhat
, vagy írjon nekünk közvetlenül
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei