A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Akció
BioMin F fogkrém fluoriddal az érzékeny fogsorra, 75 ml

BioMin F fogkrém fluoriddal az érzékeny fogsorra, 75 ml

45x
A BioMin F fogkrém egyedülálló, szabadalmaztatott, díjnyertes technológiája révén segít javítani a fogzománcot.

Vásároljon három Biomin fogkrémet és a negyediket ajándékba kajpa.

2 150 Ft tartalmazzák az Áfa-t
Termék kódja:
FGTB003N
Márka:
Leírás
A lassú felszívódást biztosító készítmény alacsony dózisú fluorapatitot jutatt a fogfelszínre még a fogmosástól számított 12 óra elteltévei is, kétszer olyan erős fluorapatit páncélt képezve, mint normál esetben.

Szabadalmaztatott bio-üveg technológiája révén védi a fogakat a savas hatásoktól.

Méret: 75 ml
Összetétel
Glycerin, Silica, PEG 400, FluoroCalciumPhosphoSilicate, Sodium Lauryl Sulphate, Titanium Dioxide, Aroma, Carbomer, Potassium Acesulfame
Értékelés
5

45 felhasználó értékelte.
43
2
0
0
0
Tegnap vettem, mert fájni kezdett a fogam, aminek sérült a zománca. Eddig kétszer használtam és örömmel mondhatom, hogy működik. Igaz nem rágok nagyon most azon az oldalon, mert ki kell húznom addig, amíg ismét dolgozhat a fogorvosom. Biztos, hogy kezeltetnem kell a fogam, de nem mindegy, hogy nem kell fájdalomcsillapítót szednem, mert ez a fogkrém megszüntette a fájdalmat. Nagyon nagy segítség ez most ebben a helyzetben. Nagyon örülök, hogy a neten rátaláltam, mindenkinek ajánlom, akinek fogérzékenysége, vagy sérült fogzománca van. Szerintem olyan esetekben biztos segítség, ami még nem okoz túlzott fájdalmat, ami még fájdalomcsillapító nélkül elviselhető. Remélem ezzel a visszajelzéssel sokaknak segítettem.
Zsuzsa
5. 4. 2020
Ajánlott termék