Bluem szájhab aktív oxigénnel, 100 ml

Krémes állagú hab aktív oxigénnel. Hatékony a nehezen hozzáférhető területekhez. Alkalmas műfogsorok és fogszabályozók tisztítására is. Teljes leírás
6 990 Ft/100 ml
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Bluem
Termék kódja: FOAM100
Leírás
Az aktív oxigén egy természetes vegyület, amely segít eltávolítani a lepedéket és a baktériumokat a fogak felszínén. Az aktív oxigént tar-talmazó szájhab ideális az implantátumok, koronák, hidak, fogszabá-lyozók és bizonyos szájüregi gyulladások ápolására.

Egyéb aktív összetevők:

- A laktoferrin egy olyan fehérje, amely természetes módon fordul elő az emberi szervezetben. Megtalálható az anyatejben, a kolosztrumban és a nyálban. A laktoferrin számos biológiai hatással rendelkezik, töb-bek között antimikrobiális és gyulladáscsökkentő. A Bluem szájhabban a laktoferrin természetes antibiotikumként működik, és segít csökken-teni az ínygyulladást.
- A xilit egy édesítőszer, amely természetes módon előfordul néhány gyümölcsben és zöldségben, például a bogyós gyümölcsökben, a szilvában és a karfiolban. Nyírfakéregből is kivonható. A xilit a cukorhoz hasonlóan édeskés ízű, de kevesebb kalóriát tartalmaz. Nem okoz fogszuvasodást, megállítja a fogszuvasodást okozó baktériumok szaporodását. Emellett segíti a nyáltermelés fokozódását, amely gyorsabb segítséget nyújt a mineralizálódásban és könnyebbé teszi a nyelést.

Fluorid- és alkoholmentes

Használata: Fújja a szájhabot közvetlenül a szájba. Hagyja hatni lega-lább 60 másodpercig, majd köpje ki. Használat után ne öblítse ki a száját vízzel.

Tisztítsa meg a fogszabályozó készüléket vagy a műfogsort:
Vigye fel a habot közvetlenül a fogszabályozó készülékre vagy műfogsorra. A habot egyenletesen oszlassa el, hogy minden felületet befedjen. Helyezze a fogszabályozót vagy a műfogsort és a habot a szájába, és köpje ki a felesleges habot. A tisztításhoz puha fogkefét is használhat. A habot a műfogsorra a szájon kívül is fel lehet vinni, és egy éjszakán át rajta hagyni
Összetétel
Aqua, Glycerin, *Mel, Sodium Lauryl Sulfate, PVP, Sodium Citrate, Cellulose Gum, Sodium Carbonate Peroxide, Aroma, Citric Acid, Sodium Methylparaben, Methyl Salicylate, Xylitol, Magnesium Sulfate, Lactoferrin, Limonene, CI 42090. * A szerves méz egy glükózoxidációnak nevezett folyamatot indít el a szájban, amely aktív oxigént szabadít fel. Ez a glükóz teljesen átalakul, így nem marad cukor, ami fogszuvasodást okozhatna.
Értékelés
5
Értékelje
6
0
0
0
0
6 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei