Újdonság
Újdonság

Bluem szájöblítő aktív oxigénnel, 500 ml

Az aktív oxigént tartalmazó Bluem szájvíz segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatokat a szájban, és preventív hatású. Teljes leírás
1 498 Ft/100 ml
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Bluem
Termék kódja: MWI500
Leírás
A Bluem szájvíz egyedülálló formulája aktív oxigénnel kiegészíti a Bluem fogkrém hatását.
Az aktív oxigén egy természetes vegyület, amely segít eltávolítani a lepedéket és a baktériumokat a fogak felszínéről. A szájvíz megelőző hatású és segít felgyorsítani a gyógyulást műtét, ínygyulladás vagy implantátumok körüli gyulladás esetén. Friss mentolos ízű.

Egyéb aktív összetevők:


- A laktoferrin egy olyan fehérje, amely természetes módon fordul elő az emberi szervezetben. Megtalálható az anyatejben, a kolosztrumban és a nyálban. A laktoferrin számos biológiai hatással rendelkezik, többek között antimikrobiális és gyulladáscsökkentő. A Bluem szájvízben a laktoferrin természetes antibiotikumként működik, így segít csökkenteni az ínygyulladást.
- A xilit egy édesítőszer, amely természetes módon előfordul néhány gyümölcsben és zöldségben, például a bogyós gyümölcsökben, a szilvában és a karfiolban. Nyírfakéregből is kivonható. A xilit a cukorhoz hasonlóan édeskés ízű, de kevesebb kalóriát tartalmaz. Nem okoz fogszuvasodást, megállítja a fogszuvasodást okozó baktériumok szaporodását. Emellett segíti a nyáltermelés fokozódását, amely gyorsabb segítséget nyújt a mineralizálódásban és könnyebbé teszi a nyelést.

Ph-semleges, fluoridmentes
Az alkoholmentes szájvíz mindennapi használatra alkalmasHasználati utasítás: A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy a Bluem fogkrémmel történő fogmosás után naponta kétszer 60 másodpercig öblögessen Bluem szájöblítővel, vagy fogorvosa utasítása szerint használja.
A termék használata után ne öblítse ki a száját vízzel, mivel az aktív oxigén még mindig hat. A vízzel történő öblítés leállítja ezt a folyamatot.

500 ml
Összetétel
Glicerin, Aqua, hidratált szilícium-dioxid, *Mel, szilícium-dioxid, PEG-32, aroma, kókuszamidopropil-bétain, cellulózgumi, magnézium-szulfát, nátrium-citrát, citromsav, nátrium-szacharin, xilit, metil-karbamid, nátrium-szacharin, xilit, metil-karbamid, nátrium-szacharin, nátrium-szacharin, nátrium-szacharin. * A szerves méz egy glükózoxidációnak nevezett folyamatot indít el a szájban, amely aktív oxigént szabadít fel. Ez a glükóz teljesen átalakul, így nem marad cukor, amely fogszuvasodást okozhatna.
Értékelés
A termék még nem volt értékelve.
Értékelje
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei