A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
CASTERA izotóniás orrspray, 100 ml

CASTERA izotóniás orrspray, 100 ml

11x
A Castera izotóniás orrspray forrásvízzel ajánlott a csecsemők, gyermekek és felnőttek napi higiéniai kezelésére, allergia vagy fertőzés miatt eldugult orrüregek tisztítására.
2 450 Ft tartalmazzák az Áfa-t
Termék kódja:
PFCAS06001
Márka:
Leírás
A CASTERA izotóniás orrspray nedvesíti a száraz orrnyálkahártyát és megkönnyíti a beszáradt nyák eltávolítását. A Castéra termálvíz tisztaságának és egyedülálló ásványi összetételének köszönhetően a CASTERA orrspray alkalmas, hogy csökkentse a pollen, a por, az allergének és / vagy más irritáló tényezők hatását az orrüregben. Nyugtató, puhító hatással bír.
A tengeri sókban gazdag tengervíz hozzáadása izotóniássá teszi az oldatot (a sókoncentráció megegyezik az orrnyálkahártya sejtjeinek fiziológiai koncentrációjával). Tartósítószer-mentes.
Használat
Óvatosan helyezze be a szórófejet az orrlyukba. Ne erőltesse a behatolást az esetleges irritáció és / vagy sérülés elkerülése érdekében. Nyomja meg a szórófejet a mutatóujjával 2-3 másodpercig.1-2 nyomás javalott az orrsprayből minden reggel és este. Szükség esetén növelhető a mennyiség.
Értékelés
4,5

11 felhasználó értékelte.
8
2
1
0
0
Ajánlott termék