Magyarország
Cseh Köztársaság
Lengyelország
Szlovákia

CASTERA izotóniás orrspray, 100 ml

A Castera izotóniás orrspray forrásvízzel ajánlott a csecsemők, gyermekek és felnőttek napi higiéniai kezelésére, allergia vagy fertőzés miatt eldugult orrüregek tisztítására. Teljes leírás
A termék nem kapható
Márka: Castera
Termék kódja: PFCAS06001
Leírás
A CASTERA izotóniás orrspray nedvesíti a száraz orrnyálkahártyát és megkönnyíti a beszáradt nyák eltávolítását. A Castéra termálvíz tisztaságának és egyedülálló ásványi összetételének köszönhetően a CASTERA orrspray alkalmas, hogy csökkentse a pollen, a por, az allergének és / vagy más irritáló tényezők hatását az orrüregben. Nyugtató, puhító hatással bír.
A tengeri sókban gazdag tengervíz hozzáadása izotóniássá teszi az oldatot (a sókoncentráció megegyezik az orrnyálkahártya sejtjeinek fiziológiai koncentrációjával). Tartósítószer-mentes.
Használat
Óvatosan helyezze be a szórófejet az orrlyukba. Ne erőltesse a behatolást az esetleges irritáció és / vagy sérülés elkerülése érdekében. Nyomja meg a szórófejet a mutatóujjával 2-3 másodpercig.1-2 nyomás javalott az orrsprayből minden reggel és este. Szükség esetén növelhető a mennyiség.
Értékelés
4,5
Értékelje
16
4
1
0
0
21 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Ajánlott termékek
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei