Az újdonsült szülők megpróbáltatásai

PM
A Profimed csapata
olvasás 3 percig
Oszd meg
Szülőnek lenni természetesen a legörömtelibb időszak, amikor úgy érezzük, hogy kiteljesedünk és van egy új életcélunk. A baba érkezésekor a boldogság és a szeretet cunamija áraszt el minket. Készen állunk arra, hogy a lehető legjobb szülők legyünk, tanultunk, könyveket, internetes útmutatókat, beszélgetéseket, mindenféle oktatóanyagot és mobilos alkalmazások tanácsait olvastuk arról, hogyan kell fogni, etetni és elaltatni a babát. De a valóságban ez másképp néz ki. Néha vannak olyan helyzetek, amikor nem tudjuk, mi a helyes út. Egy halom pelenkát kerülgetünk a padlón, megpróbálunk megvigasztalni egy sikoltozó kisgyereket és kétségbeesünk. Az éhség? Görcs? Jól gondoskodom a babáról? Néha-néha még mindig rosszul reagálunk. Néhány tévedést viszont könnyen elkerülhetünk!

Chelsea Hirschhorn három fiú édesanyja. Mint minden anya, ő is sok stresszes helyzetet élt át, sok hibát követett el. De volt egy ötlete, hogy indítson egy olyan vállalkozást, amely megkönnyíti az újdonsült szülők és gyermekeik életének ezt az időszakát. Így született meg a Fridababy márka. Míg a legtöbb cég a szülői munka "szép" oldalára koncentrál, a Fridababy megmutatja, hogy milyen is a valóság időnként... kihívásokkal teli, kellemetlen, bonyolult és barátságtalan. Termékei mindezen buktatókat tökéletesen segítenek áthidalni, praktikusak, egyszerűek, okosak és nem csak a most világra jöttek életét könnyítik meg.

Az egyik legideálisabb Fridababy termék, ami egyben egy zseniális ajándék is lehet az újdonsült szülőknek, a Fridababy Basics Kit. A készlet a Fridababy legjobbjait tartalmazza - okos kütyük, amelyek a babát és a szülőket egyaránt megmentik. Szélcső, orrszívó, speciális körömcsipesz és egy extra puha tisztítópárna a baba érzékeny bőrének. Mindezt egy szép, cipzáras tokban tárolhatjuk.

Problémák és azok enyhítése a Fridababy Basics készlettel

A Fridababy Windi egy szélcső, amely gyorsan enyhíti a puffadást és a kólikát, ami a babasírás leggyakoribb oka. Ez egy svéd orvosok által kifejlesztett kis üreges cső, amely biztonságosan és természetes módon vezeti el a felesleges gázt. Nem kell aggódnia, a cső biztonságos kialakítása megakadályozza, hogy a szükségesnél mélyebbre helyezze. A baba hasfájása megszűnik, így nyugodtan elaludhat. Szülők ezrei szerették meg világszerte ezt a praktikus eszközt hatékonysága és könnyű használhatósága miatt.

Az éjszakai sírás második leggyakoribb oka, amennyiben a baba tiszta pelenkával és teli pocakkal alszik, az orrdugulás. A csecsemők nem tudnak a szájukon keresztül lélegezni, és a teli orr nagyon kellemetlen számukra. Nehezen szívják a tejet, nem tudnak aludni, horkolnak, esetleg tüsszögnek. A legfontosabb dolog az orrlyukak tisztán és szabadon tartása. A svéd gyermekorvosok által tervezett és ajánlott NoseFrida kézi orrszívó a legjobb segítség ebben. Használata nagyon egyszerű, és a hagyományos orrszívókkal ellentétben a NoseFrida eldobható szűrőt tartalmaz, amely megakadályozza a nyálka és a baktériumok átjutását. A baba megkönnyebbül és a szülők is nyugodtan alhatnak. Kézi orrszívónk még a hagyományos orrszívók megrögzött rajongóit is meglepheti. Mivel használata hangtalan, nagy segítséggel lehet egy csendes éjszaka közepén vagy akár egy parkban tett séta alkalmával.

Egy probléma, amit egyesek a szülészeten oldanak meg - megszületett a kis Ollókezű Edward? Az apró körmök vágása nagy félelmet kelt a szülőkben. A Fridababy körömvágó ollóval egyetlen szülőnek sem kell aggódnia, hogy kisgyermeke elveszíti ujjait! A pengék biztonságos kialakításúak, egyedülállóan hajlított formájuknak köszönhetően pontosan azt vágják le, amire szükség van. Az ergonomikus, hullám alakú reszelővel pedig „finomhangolhatja” a részleteket.

A kisbaba bőre egy másik kemény dió, amivel a szülők foglalkoznak. Korántsem mindig rózsaszín és ennivaló! A babák bőre puha és érzékeny, ezért számos probléma forrása lehet. Különös gondosságra van szükség. A DermaFrida szilikon tisztítópárna extra puha sörtékkel nagyszerű fürdetési segédeszköz. Anyaga kellemes a gyermekek bőrének, alkalmas az ekcémára hajlamos, száraz bőrre is és enyhíti a viszketést.

Termékek

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei