FOGÁSZATI ANTI-AGING

PM
A Profimed csapata
olvasás 2 percig
Oszd meg
A "mosoly" esztétikai megjelenése a fogak egészségével összhangban ma már sok ember számára prioritás. Ezért most visszatérünk a fogászati ellátás egyik úttörő megoldására, amely a fogak egészségének és megjelenésének javításához kapcsolódik a fogak kimutatható megfiatalításával. Ez a megoldás a szabadalmaztatott biomimetikus remineralizációs technológia alkalmazása a SWISSDENT CRYSTAL fogkrémben.

A technológia neve minden bizonnyal megijesztheti az embereket a komplexitásával. 🙂 Most megpróbáljuk egy egyszerűsített magyarázattal mindenkihez közelebb hozni.

A biomimetikus remineralizáció olyan folyamat, amit úgy képzeljen el, mint egy átvitt értelemben vett helyreállítás. Ez tehát a válasz a demineralizációra - egy olyan állapotra, amely idővel kialakul a zománcunkban, mind a foghigiénia hiányosságai, mind bizonyos ételek és italok fogyasztása miatt. A biomimetikus remineralizáció a természetes mineralizáció elve. A fogzománcba (még a mélyebb rétegekbe is) olyan anyagokat juttat, amelyek szinte teljesen megegyeznek a fogzománcot természetes módon alkotó anyagokkal. Ez visszaállítja a zománc természetes állapotát a szín, a keménység és más fizikai tulajdonságok tekintetében. A SWISSDENT CRYSTAL esetében ez az összetevő a kalcium-glicerin-foszfát, és ez a természetes anyag meggyőzően pótolja a fogban elveszett ásványi anyagokat. Ez a tisztítási folyamat során történik. Elnyomja a fogak öregedését, véd a fogszuvasodás ellen, csökkenti az esetleges túlérzékenységet és új, fehér, fényesebb megjelenést kölcsönöz a fogaknak.

A kiváló minőségű zománcregeneráció és a rendkívül alacsony abrazivitási érték kombinációja a SWISSDENT CRYSTAL-t a piac egyik legkíméletesebb pasztájává teszi, és így lehetővé teszi az alkalmazások széles körét. Alacsony abrazivitását a növényi papain enzim jelenléte teszi lehetővé, amely megkönnyíti a lepedék eltávolítását. A káros plakk eltávolítása egy másik természetes anyag - a xilit - magas tartalmának is köszönhető. A paszta nem tartalmaz káros tartósítószereket és fluoridmentes, ezért minden korosztály számára alkalmas, különösen a serdülők áttört maradandó fogai esetében. A SWISSDENT CRYSTAL ajánlható a dentin túlérzékenységben (túlérzékeny fogak) szenvedőknek, és természetesen azoknak, akik szeretnék elnyomni a fogak öregedését. A fogkrém használható manuális fogmosáshoz, de különösen ajánljuk elektromos fogkefékhez.

Termékek

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei