Intenzív fogfehérítés és fogápolás egyetlen fogkrémmel

PM
A Profimed csapata
olvasás 2 percig
Oszd meg
A mindennapi fogfehérítés új dimenzióját hozza otthonunkba a SWISSDENT biztonságos összetevőkkel és természetes enzimekkel, új svájci technológia alapján kifejlesztve.

Akár pár árnyalattal is világosabbak lehetnek a fogaink ettől a kiváló svájci fogkrémtől. A zürichi székhelyű SWISSDENT már 14 éve foglalkozik fogkozmetikai termékek fejlesztésével és gyártásával. Mégpedig olyanokéval, amelyek hatékony, mégis kíméletes módon fehérítik a fogak felületét. A fogászati kozmetika területén szerzett sokéves tapasztalatával a cég egy egyedi fogfehérítő összetételt fejlesztett ki. A természetes növényi enzimekből, papainból és bromelainból készült extra hatékony formulát kalcium-peroxiddal keverték, biztonságos, 0,1%-os koncentrációban. Az ananászból és papajából kinyert enzimek rendkívül hatékonyan semmisítik meg a fog felületén lerakódott fehérjeréteget, a lepedéket és az elszíneződéseket. A mikronizált kalcium-peroxid a fogzománc kristályai között is hat, kémiailag átláthatóvá teszi a pigmenteket. Hogy a fogkrém hatni tudjon, a szájvizet csak a fogmosás után néhány perccel javasolt használni.

SWISSDENT EXTREM WHITE FOGFEHÉRÍTŐ FOGKRÉM

A Swissdent extreme fogkrémet az erősen elszíneződött fogak fehérítésére fejlesztették ki. A természetes enzimeket és kalcium peroxidot tartalmazó különleges összetételének köszönhetően hatékonyan távolítja el a fogakról a dohányzás, kávé-, tea- és vörösbor fogyasztás eredményezte erős elszíneződéseket. A Q10 koenzim és az E-vitamin ápolják és revitalizálják az ínyt, a menta íze pedig több órán át frissen tartja a leheletet.

SWISSDENT EXTREM SZÁJVÍZ  a fehér fogakért és friss leheletért

A gyönyörű fehér mosoly és a friss lehelet a névjegyünk. A Swissdent extreme szabadalmazott kettős hatású szájvíz OXYgard technológiával gondoskodik a friss leheletről, miközben fehéríti a fogakat. Hosszantartó friss leheletet biztosít, még kifejezetten aromás ételek vagy italok fogyasztása után is. Antibakteriális hatású, lassítja a foglepedék képződését és védi az fogínyt.
 

SWISSDENT GENTLE FOGKEFE X-soft,

A szabadalmaztatott, kanál alakú fogkefe sörtéi tökéletesen igazodnak a fogak természetes alakjához. A kis fogkefefej a száj minden részéhez hozzáfér, így még a nehezen hozzáférhető helyek tisztántartását is biztosítja. A fogkefe extra lágy sörtéi az érzékeny fogak és fogíny tisztítására alkalmasak. A Swissdent  fogkefék elnyerték a presztízs értékű Red Dot Award formatervezési díjat.

Termékek

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei