ORALPEACE

PM
A Profimed csapata
olvasás 2 percig
Oszd meg
Fontos az egészséges mosoly és az íny jó állapotának elérése. Ennek szerves részét képezi az interdentális kefe és a fogkefe használata, amiket megfelelő technikával, a megfelelő ideig érdemes használni. A szépség- és szájápolási piacon ma már változatosabbnál változatosabb termékek találhatóak. A Profimednél sok éve, külső munkatársakkal együtt tanulmányozzuk, hogy az egyes gyártók mit kínálnak, és a leghatékonyabb és legbiztonságosabb megoldásokat választjuk ki az Önök számára. Röviden szólva - a legjobb termékeket. Alternatív módszerekkel vagyunk jelen a piacon. Nem „házilag komponált”, vagy olyan készítményeket képviselve, amik csak ígérnek, de nem bizonyítanak. A fejlődő technológiai módszerek eredményesebb, mindazonáltal kíméletesebb megoldásokat tudnak nyújtani.

Az ORALPEACE japán márka sok mindenben eltér a megszokottaktól. A cég minden területen igyekszik tiszteletben tartani a társadalmat és a természetét. A fogászati ​​kozmetikumok, amelyeket e márkanév alatt kiterjedt biotechnológiai kutatások alapján hoztak létre, tisztán természetes összetételűek, és hatásuk egy teljesen új (100% -ban természetes) szabadalmaztatott antibakteriális anyagon alapul, Neonisin-e-n.  

Miért az innováció?

A fogszuvasodás, akárcsak a periodontális betegségek, baktériumok által okozott fertőzések miatt alakulnak ki. A fogszuvasodástól szenvedő népesség aránya óriási az egész világon, amit szorosan követnek a különböző periodontális betegségek. Számos megelőzést és kezelést segítő megoldás létezik. Egyes baktériumok rezisztensek a jelenlegi hagyományos vagy természetes antibakteriális szerekkel szemben, ezért indokolt az új lehetőségek felkutatása.

Kiváló antibakteriális hatás

A Profimed, mint vállalat, folyamatos, az egész világra kiterjedő feltérképezést végez az új, klinikailag igazolt hatékony és biztonságos termékekkel kapcsolatban. Az ORALPEACE alternatív módszer azok számára, akik valamilyen okból nem tudnak alapvető fogászati ​​kozmetikumokat használni, vagy akik a természetes termékeket részesítik előnyben. Miért az ORALPEACE és mi az, ami elvárható? Japánban négy különböző foggél kapható a márkától, mindegyikhez tartozik egy spray kivitelű szájvíz is. Az egyik közülük, amely egyelőre még nincs kínálatunkban, háziállatok számára alkalmas. Felmerül Önben a kérdés, miért kellene ugyanazt a fogkrémet használnia, mint a kutyájának? Nem kell, de megteheti.     

Minden a természetes összetételen alapszik, aminek köszönhetően a készítmények nem okoznak problémát se lenyelés esetén, sem pedig a környezetbe jutva. Hogyan működik? A Neonisin-e egy rendkívül hatékony antibakteriális hatású peptidet (nisin A) tartalmaz, amit tejfermentáló baktériumokkal termeltetnek. A nizin A és a damaszkusz rózsaolaj megbontja a szájban lévő káros baktériumok külső burkát, valamint az élesztőt, ezzel elpusztítva őket. A termékek kiválóan alkalmazhatóak fogszuvasodás, ínygyulladás, periodontális betegségek és candidiasis fertőzés ellen, továbbá rossz lehelet, valamint szájszárazság esetén is ideálisak. A készítmények vizet, glicerint, ízesítésként szilva-, narancsvirág- vagy mentakivonatot és Neonisin-e-t tartalmaznak. A foggél gél formátuma xantángumi hozzáadásával alakul ki, fogkrémként használható, akár ujjaival az ínyekbe dörzsölve. A spray szájvízként alkalmazható (3 fújás 20 ml vízbe).   

Kinek ajánlott a termék

3 évnél idősebbek számára. Ha xerostomia-ban (szájszárazság), vagy halitózisban (rossz lehelet) szenved, ha öregedés vagy speciális problémák miatt problémája van a köpéssel. Illetve azoknak, akik szeretnek sok időt tölteni a természetben, és szükségük van egy 100%-ban biológiailag lebomló termékre.

Termékek

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei