Pénzvisszafizetési garancia a Philips-től

PM
A Profimed csapata
olvasás 1 percig
Oszd meg

Philips Marketing Akció Feltételei - 30 napos pénzvisszafizetési garancia – Teljes szabályzat ITT.

Szeretnél valami fontosat tenni a szád egészségéért? Szeretnéd megadni fogaidnak a tökéletes törődést a Philips Sonicare fogkefével vagy a Philips Sonicare AirFloss szájzuhannyal a tökéletes fogközi higéniáért? Talán azon töprengsz, hogy a Philips megfelelő lesz a szájhigéniád biztosítára. De mi hiszünk a termékeinkben.

Ezért van egy nagyszerű ajánlatunk a számodra:
Próbáld ki, győződj meg róla, hogy a  Philips Sonicare tökéletes számodra. Június végéig 30 napos pénzfisszafizetési garanciával tudsz Sonicare termékeket vásárolni a Phillips jóvoltából. Nyugodtan próbáld ki a terméket.

És ha visszaküldenéd a terméket vásárlást követő 30 napon belül, küld el a termékre vonatkozó visszatérítési kérelmet az alábbi instrukciók ITT.  A terméket csak sértetlenül, az eredeti csomagolásában, a kiegészítőivel és a vásárlást igazoló nyugta másolatával együtt áll módunkban visszavenni.

Megjegyzés: A terméket nem lehet közvetlenül a boltban visszaváltani, ahol vásárolták.

Ez a promóciós ajánlat a 2019 Január 1.-e és 2019 Június 30.-a között vásárolt Sonicare fogkefék- és Phillips Sonicare fogközi higéniai termékekre vonatkozik. A teljes lista megtalálható ITT.

Termékek

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei