Szónikus fogkefe vagy szájzuhany? Mindkettő!

PM
A Profimed csapata
olvasás 2 percig
Oszd meg
Az amerikai Waterpik márka a világon elsőként hozta forgalomba az elektromos (ebben az esetben szónikus) fogkefe és a szájzuhany kombinációját egy készülékben. Ugyan a Waterpik a világ legelismertebb és egyben legrégebbi szájzuhany gyártója, a fejlesztés ezúttal nem azért történt, hogy még tökéletesebb szájzuhanyt hozzanak létre. Habár az új készülék első ránézésre úgy tűnhet, hogy egy ugynaolyan hagyományos szájzuhany, mint bármelyik másik Waterpik készülék, az újdonsült termék egy szónikus fogkefe. A Waterpik a következő szintre akart lépni a fogászati ellátás javításában. Újfajta szemléletmódot követnek, a meglévő tapasztalataik felhasználásával. A fogmosást, az ínymasszázst és a fogközi öblítést egyetlen készülékben egyesítették. Ezenkívül megteremtették annak lehetőségét, hogy a fogkrémet szájvízzel helyettesítsék. Bemutatjuk a Waterpik Sonic Fusiont.

Ezt a vadonat új innovációt felhasználók széles körének tervezték. Magában foglalja mind a megelőzést a rendkívül hatékony lepedékeltávolítás révén, mind a fogszabályzó, implantátumok, koronák, hidak vagy porcelán héjak speciális tisztítási igényeit kielégítő megoldásokat. A készüléket "csak" szónikus fogkefeként is használhatja. A fogkefe egy vízellátó tömlővel leválasztható az alapról. Helyezze a csomagolásban található utazótáskába, és bárhová magával viheti. A fogak tökéletes tisztítását a sörték percenkénti 30 000 rezgése biztosítja (60 000 oda-vissza mozgás). A forradalmi újítás azonban a szónikus tisztítás és egy vékony, pulzáló vízsugár kombinációjában rejlik. A vízsugár a szabadalmaztatott fej közepéről érkezik, és állítható nyomással rendelkezik (10-100 PSI). A kíméletes rezgés és a pulzáló vízsugár ötvözésének köszönhetően, a fej hatékonyabban dolgozik a fogak felszínén, és a fogközökben. Ha csak a vízsugárral szeretne tisztítani, például ínyvonal mentén és alatt, a sörték mozgása teljesen kikapcsolható, és a szájzuhanynak megfelelő tisztítás végezhető. Tanulmányok kimutatták, hogy a Sonic Fusion egyetlen tisztítással 50%-kal több lepedéket távolít el, mint a hagyományos fogkefe, vagy fogselyem. Mindemellett egy teljesen kíméletes kezelést biztosít.

A kényelmes használat érdekében mindig azt javasoljuk, hogy a készülékbe langyos vagy meleg vizet engedjen. Parodontális zsebek tisztítása esetén a legalacsonyabb nyomásszintet kell beállítani. A kefe (csakúgy, mint a kézi fogkefék) fogkrém nélkül is használható. Vízsugár nélküli tisztítás esetén használjon alacsony csiszolóhatású fogkrémet. A vízsugár alaklmazásakor a fogkrém nem alkalmas a tisztításra, hanem annak hatóanyagait szájvízzel tudja helyettesíteni, amelyet a tartályba töltött vízhez adagolhat. Ez különösen fontos lehet az ínygyulladás kezelésénél.

Miután csapatunk tesztelte a készüléket, megerősíthetjük a szlogent, amellyel a Waterpik bevezette az újdonságot. Gyártói figyelmeztetés: függőséget okozhat! 🙂

Termékek

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei