A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066

Ajánlott termékek

Legújabb termékek

Ötletek fiatal szülők számára, avagy amit a közösségi háló felületein nem talál meg.
Gyermekük születése után minden szülőt eláraszt a boldogság és a szeretet, ami még tovább fokozódik minden egyes érintéssel, gesztussal, tekintettel és mosollyal. Természetes, hogy kedvünk van elmondani mindenkinek, hogy a MI gyermekünk a világon a legszebb és legaranyosabb (többek között erre is kiváló az Instagram). Csakhogy ezen kívül minden anyukára és apukára rosszabb idők is várnak, erről viszont általában nem sok szó esik. Például, amikor éjjel három órakor, hálóingben hiába próbáljuk újra és újra elcsendesíteni a síró kisbabát, egy csomó, padlón heverő pelenka között lépkedve. Éhség? Bélgörcs? Szelek? Mi a teendő? Kit hívhatnék fel a válaszért?
Parodontitis és a COVID-19
Javaslatok a szájüreg egészségének megőrzésére MDDr. MUDr. Jiří Šedý-vel együttműködve, Ph.D. (MBA, MBE, FADI, FICD), aki számos tudományos cikk és fogászati kiadvány elismert szerzője.
Gyermek-fogápolás
Foglalkozott már valaha azzal a kérdéssel, hogy miért jelentkezik a gyermekeknél is a fogszuvasodás és hogyan keletkezik? A csecsemők természetesen az alattomos szájbaktériumok nélkül érkeznek a világra. De az anyával vagy a rokonokkal való közeli kapcsolat után hamarosan átkerülnek a szájukba a fogszuvasodást okozó baktériumok. A szájhigiénia betartása ezért már az első fogak megjelenésétől nagyon fontos.
Személyre Szabott Tanácsok
- hogy a szájhigiénia diabétesszel élve is természetes legyen
Teljes körű szájápolási edzésterv a cukorbetegség ellen
Nem csak a cukor, a cukorbetegség is "megragad" a fogak között, és komoly pusztítást végez. Ahogy a nem megfelelő szájhigiénia is okozhat cukorbetegséget. Egymást erősítve pedig kifejezetten kellemetlen perceket okoznak. A megoldás: megfelelő szájhigiénia. A tét: az egészség.
A diabétesz és a rossz szájhigiénia egymást tápláló körforgása (avagy fogápolási tanácsok cukorbetegeknek)
A legtöbben nem is sejtik, hogy az önmagukban is rengeteg kárt okozó cukorbetegség, valamint a szájüreg és a fogak betegségei együttes erővel még nagyobb rombolást képesek végezni az ember szervezetében. Ez elsőre igen rémisztőnek hat, de mint oly sok más egészségügyi problémára, természetesen erre is van megoldás.