A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 1 385 6722

Ajánlott cikkek

Legújabb cikkek

Gyönyörű és selymesen puha ajkak minden időben
Ajakbalzsam kis tégelyben vagy inkább stick? Bármelyiket is választod,az ajakápolás nagyon fontos a tél folyamán. Ahhoz hogy az ajak selymes,puha és egészséges maradjon repedezés nélkül.
A mindennapi zuhanyzás alap. És a szájzuhany?
Mennyire kellemes érzés tölti el, mikor lezuhanyzik. Ugyanilyen frissítő érzést fog érezni a szájában a szájzuhany használata során. Ennek köszönhetően a fogak másfél perc elteltével tökéletesen tiszták, melyet fogkefével és vízzel való öblítéssel röviden elérni nem lehet.
Az Egészséges száj világnapja a Magyar ProfiMednél kedvezményekkel tele!
Ezévben március 20-án ( vasárnap ) ünnepeljük az Egészséges száj világnapját. Ezen a napon emlékezünk arra, hogy az egésszéges fogak nem csak a mi az egészségünk kirakata, hanem olyan tényező, amely befolyásolja egészségünket. A ProfiMed hálózatban azonban ezt a napot nem a vinnyogó turbinával torténő ijjesztgetésre szeretnénk használni. Igaz, ez a mi tudatos vásárlónkait ne mis érintheti. Nálunk ezt a napot különleges, egynapos vásárlói akciókkal ÜNNEPELJÜK, melyeket Önök is értékelni fognak :)
Hogyan tanítsuk meg a gyerekeket a helyes és rendszeres fogtisztításra?
A gyermekek foghigiénia kérdése hosszú ideje téma. Mégsem sikerül elérni, hogy a gyerekek odafigyeljenek. Ennek több oka van. Nem elég ügyesek, nem szokták meg a napi tisztálkodási rutint és nem is érdekli őket. Viszont a tejfogakat is fontos rendszeresen tisztítani. Egyfelől a fogak tisztításával a szájüreg egészségét tudjuk megőrizni, másfelől a gyerekeke is fontos rászoktatni a mindennapi fogmosás rendjére. A gyermekkorban megszokott rendszeresség az alapja a felnőttkori gondoskodásnak.