A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066

Ajánlott cikkek

Legújabb cikkek

Személyre Szabott Tanácsok
- hogy a szájhigiénia diabétesszel élve is természetes legyen
Teljes körű szájápolási edzésterv a cukorbetegség ellen
Nem csak a cukor, a cukorbetegség is megragad a fogak között, és komoly pusztítást végez. Ahogy a nem megfelelő szájhigiénia is okozhat cukorbetegséget. Egymást erősítve pedig kifejezetten kellemetlen perceket okoznak. A megoldás: megfelelő orálisfitnesz-felkészítés. A tét: az egészség.
A diabétesz és a rossz szájhigiénia egymást tápláló körforgása (avagy fogápolási tanácsok cukorbetegeknek)
A legtöbben nem is sejtik, hogy az önmagukban is rengeteg kárt okozó cukorbetegség, valamint a szájüreg és a fogak betegségei együttes erővel még nagyobb rombolást képesek végezni az ember szervezetében. Ez elsőre igen rémisztőnek hat, de mint oly sok más egészségügyi problémára, természetesen erre is van megoldás.
A nagy fogkrémhatározó (az egyes fogkrémek szájhigiéniai és egyéb hatásai)
A boltok polcai rogyásig vannak pakolva a legkülönbözőbb fogkrémmárkák termékeivel. Már az is órákba telne, ha mindegyiket egyenként a kezünkbe véve vizsgálnánk meg, pontosan mit is ígér az adott fogkrém. És akkor még közel sem járunk ahhoz, hogy megtaláljuk a nekünk ideális típust, csupán a felszínt kapargattuk meg egy kicsit.
Dentálhigiénia II. - A fogkőtől az aftáig, a fogfehérítés módjai és a szokatlanabb szindrómák
A szájhigiéniát sokan hajlamosak elhanyagolni - nincs idő a fogmosásra, elfelejtődik, nem figyelnek arra sem, hogy életmódjuk milyen hatással van a fogakra, nem is beszélve arról, hogy milyen ritkán járunk egyáltalán fogorvoshoz.
Szónikus fogkefe: minden, amit tudni akartál (és amit még tudnod kell)
Milyen fogkefe a legjobb választás? Ha betévedünk egy üzletbe, ezer és ezer különböző formájú, színű, felépítésű és méretű fogkefe nehezíti meg a döntést. Vannak elektromos és hagyományos fogkefék, ismerünk kemény, lágy, illetve cserélhető fejű típusokat is. És akkor az online fogápolási webshopok kínálatáról még nem is beszéltünk. Valljuk be, nem nehéz elveszni a végtelen kínálat tengerében.