A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066

Legújabb cikkek

TEBODONT – Fog- és ínyápolás teafaolajjal
A TEBODONT® kozmetika gyártója, a svájci Dr. Wild & Co társaság a Wild fivérek: Dr. Samuel Wild vegyész és Werner Wild patikus által, Bázel-ben került megalapításra 1932-ben. A társaság jelenleg Muttenz városban székel, ahol egy fedél alatt összpontosít a fogászati termékek, gyógyszerek és kozmetikumok kutatására, fejlesztésére, gyártására és értékesítésére.
Megfelelő gondoskodás az érzékeny bababőrről? Kizárólag a leggyengédebb módon!
A gyermekek bőre életük első három évében fejlődik ki. Ezen idő alatt a bőr egyes rétegei átalakulnak és távolról sem biztosítanak olyan védelmet, mint a felnőtteknél. Mivel a babák bőre vékonyabb és a hidrolipid védőréteg összetételük eltérő, ezért könnyebben kiszáradhatnak és ekcémában, illetve egyéb bőrbetegségekben szenvedhetnek. Ezért fontos, hogy a bőrt megfelelő babakozmetikai termékekkel ápoljuk, valamint, hogy ellássuk a szükséges vitaminokkal és ásványi anyagokkal, hogy ezáltal elkerüljük a hidratáció és a rugalmasság hiányát, illetve csökkentsük a bőrgyulladás és az irritáció kialakulását.
Pénzvisszafizetési garancia a Philips-től
Saját fogak egy életen át
Mindenki egészséges fogakra vágyik, egészen idős koráig. Ha nem vesszük figyelembe a sérüléseket, a fogak elsősorban a kezeletlen parodontózis miatt esnek ki. Tehát, aki a szájüregéről rendszeresen és helyesen gondoskodik, annak nem kell a parodontózistól és annak tüneteitől tartania.
Fogtisztítás akár a jövőből
A ragyogó mosoly jelzi társadalmi státusunkat és egyértelműen tanúsítja a fogápolás minőségét. Fénylő, egészséges, pigmentfoltmentes fogakkal nem olyan bonyolult rendelkezni, az elektromos fogkefék modern technológiájának köszönhetően.
Mindenkinek lehet kellemes lehelete
Valószínűleg mindannyian éreztünk már szó szerint kellemetlen szájszagot a saját vagy más szájából. Amennyiben ez csak alkalmanként fordul elő, úgy ezt többnyire bizonyos típusú ételek vagy italok, esetleg dohányzás okozza. Ha ez tartós problémaként jelentkezik, akkor halitosis-ról (rossz lehelet) van szó. Mit lehet vele kezdeni?