A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066

Ajánlott termékek

Legújabb termékek

Gyermek-fogápolás
Foglalkozott már valaha azzal a kérdéssel, hogy miért jelentkezik a gyermekeknél is a fogszuvasodás? És hogyan keletkezik? A csecsemők természetesen az alattomos szájbaktériumok nélkül érkeznek a világra. De az anyával vagy a rokonokkal való közeli kapcsolat után hamarosan átkerülnek a szájukba a fogszuvasodást okozó baktériumok. A szájhigiénia betartása ezért már az első fogak megjelenésétől nagyon fontos.
Személyre Szabott Tanácsok
- hogy a szájhigiénia diabétesszel élve is természetes legyen
Teljes körű szájápolási edzésterv a cukorbetegség ellen
Nem csak a cukor, a cukorbetegség is megragad a fogak között, és komoly pusztítást végez. Ahogy a nem megfelelő szájhigiénia is okozhat cukorbetegséget. Egymást erősítve pedig kifejezetten kellemetlen perceket okoznak. A megoldás: megfelelő szájhigiénia. A tét: az egészség.
A diabétesz és a rossz szájhigiénia egymást tápláló körforgása (avagy fogápolási tanácsok cukorbetegeknek)
A legtöbben nem is sejtik, hogy az önmagukban is rengeteg kárt okozó cukorbetegség, valamint a szájüreg és a fogak betegségei együttes erővel még nagyobb rombolást képesek végezni az ember szervezetében. Ez elsőre igen rémisztőnek hat, de mint oly sok más egészségügyi problémára, természetesen erre is van megoldás.
A nagy fogkrémhatározó (az egyes fogkrémek szájhigiéniai és egyéb hatásai)
A boltok polcai rogyásig vannak pakolva a legkülönbözőbb fogkrémmárkák termékeivel. Már az is órákba telne, ha mindegyiket egyenként a kezünkbe véve vizsgálnánk meg, pontosan mit is ígér az adott fogkrém. És akkor még közel sem járunk ahhoz, hogy megtaláljuk a nekünk ideális típust, csupán a felszínt kapargattuk meg egy kicsit.
Dentálhigiénia II. - A fogkőtől az aftáig, a fogfehérítés módjai és a szokatlanabb szindrómák
A szájhigiéniát sokan hajlamosak elhanyagolni - nincs idő a fogmosásra, elfelejtődik, nem figyelnek arra sem, hogy életmódjuk milyen hatással van a fogakra, nem is beszélve arról, hogy milyen ritkán járunk egyáltalán fogorvoshoz.