Frida Mom kismamaruha – a vajúdástól egészen a szoptatásig

PRAKTIKUSSÁG, AMIKOR EGY ÚJ ÉLET SZÜLETIK Mit is mondhatnánk, a kórházi ruha nem a legtökéletesebb holmi, nem kényelmes és főleg nem diszkrétek. Felfedi azt, amit nem akarnánk mutogatni, majd amikor végre magánál tartja kisbabáját, hogy megszoptassa, gyarkolatilag az egész ruhát le kell vennie. Ezért tervezőkkel együtt egy olyan darabot dolgoztunk ki, amely puha, kényelmes tapintású, és többféle lehetőséget rejt a hátul és elöl történő kigombolásra - ha szükséges. Kényelmesen és magabiztosan fogja érezni magát az első összehúzódástól az első babás fotóig. Teljes leírás
11 990 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Frida
Termék kódja: FRIDGGYRG

Gyakran ismételt kérdései

Leírás

Frida Mom kismamaruha – a vajúdástól egészen a szoptatásig

Semmi sem lóg ki: A ruha teljes hátsó része biztonságosan lezárható a hátulján lévő kis patentokkal, és vagy teljesen, vagy csak egy részét kigombolva is lehet hordani, ha szükséges - az orvos hozzáférhet az epidurális injekció beadásához vagy a mérések ellenőrzéséhez.

Másrészt a ruha elejét egészen a derékig nyitva hagytuk azért, hogy a babával töltött első pillanatok minél bennsőségesebbek legyenek, valamint a szoptatás során a mellhez való könnyű hozzáférés érdekében.

Szuper puha, rugalmas és légáteresztő anyag: Felejtse el a kényelmetlen kórházi ruhákat! Kismamaruhánk 100% légáteresztő viszkózból készült, rendkívül kényelmes és zsebei is vannak (igen, zsebei!).

Egy méretű.

Extra tipp a FridaMom-tól!
Ne felejtse el becsomagolni kismamaruhánkat a kórházi kismama csomagjába! Fogadjunk, hogy a hatodik baba után sem akar majd lemondani róla!

Összetétel: 95% viszkóz, 5% spandex

Értékelés
4,5
Értékelje
23
6
4
2
0
35 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Kicsit nagyobb lett, mint amire számítottam.
— 24. 4. 2023
Ellenőrzött vélemény ?
Ajánlott termékek

Válogatott kérdések és cikkek

Szülés előtti ellenőrző lista: mit ne hagyj ki a kismamatáskádból

Szülés előtti ellenőrző lista: mit ne hagyj ki a kismamatáskádból

Közeledik a nagy nap, az izgatottság fokozódik, a várakozás és a félelem érzései váltogatják egymást? 😬 Itt az ideje ellenőrizni, hogy mindent bepakoltál-e, amire szükséged lesz a szülés sor...

Frida Mom szett

Kedves Profimed! Szeretnék rendelni egy Frida Mom nagy szettet a szüléshez. Lenne egy kérdésem a kismamaruha és az eldobható bugyi méretével kapcsolatban. Univerzális méretek? Attól tartok h...
Timi
Mire számíthatsz szülés után, a kórházból való visszatérés utáni első napokban?

Mire számíthatsz szülés után, a kórházból való visszatérés utáni első napokban?

A legtöbb anyuka alig várja, hogy hazamehessen a kórházból, de az igazi nehézségek csak ekkor kezdődnek. Mire számíthatsz, és hogyan könnyítheted meg ezeket a napokat?
További kérdéseket és cikkeket tanácsadó felületünkön találhat
, vagy írjon nekünk közvetlenül
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei