Frida Mom szülés utáni eldobható bugyi – boxer fazon (8 db)

Rendkívül puha, rugalmas és kényelmes FridaMom szülés utáni eldobható bugyik, amelyek gondoskodnak róla, hogy a helyén maradjon a betét (és minden más is ??), miközben enyhén támogatják a még mindig érzékeny pocakot anélkül, hogy szorítanának. Nagyon puha és kényelmes anyagból készültek, amely átlátszatlan, mégis nagyon könnyű és légáteresztő. Teljes leírás
936 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Frida
Termék kódja: FRIBUGYRG

Gyakran ismételt kérdései

Leírás
5 LÉPÉS A SZÜLÉS UTÁNI GYORS FELÉPÜLÉSHEZ

1. – 2. LÉPÉS – 3. – 4. – 5.

2. lépés – Bugyit fel!
A FridaMom szülés utáni eldobható bugyi a szülés utáni gyors felépüléshez ajánlott ötlépcsős készletünk 2. lépése. Ezért mindenképpen csomagolja be a FridaMom eldobható bugyit a kórházi kismama csomagjába, és vegye fel rögtön a szülés utáni első zuhanyzás után, vagy amikor hazatér. Olyan kellemes tapintású az anyag, hogy még akkor sem akarja majd elhagyni őket, amikor már nincs rájuk szüksége.
Rendkívül rugalmas: Rugalmasabb és hajlékonyabb, mint egy terhestorna oktató! Eldobható bugyijainkat úgy terveztük, hogy ne csak a betétet tartsák a helyén, hanem hogy kényelmesen, hovatovább a lehető legkényelmesebben érezze magát!

Mikroszálból és spandexből készült: Szuper puha, légáteresztő, latexmentes (ellentétben a kórházi eldobható, kényelmetlen bugyikkal, amelyek gyakran inkább olyanok, mint egy halászháló). Soha nem húz vagy szorít, mégis tökéletesen illeszkedik.
A FridaMom szülés utáni eldobható bugyit úgy tervezték, hogy ne csak a betétet tartsa a helyén, hanem az összes többi eszközt is, amelyet az intim területek szülés utáni gyógyulásához ajánlott ötlépcsős kúránkban ajánlunk.

Csomag tartalma: 8 db eldobható bugyi (boxer fazon)

Extra tipp a FridaMom-tól!
Bugyjaink olyannyira kényelmesek, hogy talán elcsábulna és kimosná, hogy újra felhasználhassa őket. Ne tegye! A FridaMom szülés utáni eldóbható bugyijai valóban eldobhatóak.
Értékelés
5
Értékelje
55
1
1
1
1
59 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Tökéletes, kényelmes, meg vagyok vele elégedve.
— 24. 4. 2023
Ellenőrzött vélemény ?
Ajánlott termékek

Válogatott kérdések és cikkek

A Profimed új szülés utáni ápolási segédeszközöket hoz forgalomba

A Profimed új szülés utáni ápolási segédeszközöket hoz forgalomba

Ha a Profimedet még mindig a professzionális fogászati ellátás specialistájának tartja, akkor ez a felfogás helyes, de már jó ideje nem teljes 🙂 24 év munkája alatt nekünk és más kollégáknak...

Frida Mom szett

Kedves Profimed! Szeretnék rendelni egy Frida Mom nagy szettet a szüléshez. Lenne egy kérdésem a kismamaruha és az eldobható bugyi méretével kapcsolatban. Univerzális méretek? Attól tartok h...
Timi
Szülés előtti ellenőrző lista: mit ne hagyj ki a kismamatáskádból

Szülés előtti ellenőrző lista: mit ne hagyj ki a kismamatáskádból

Közeledik a nagy nap, az izgatottság fokozódik, a várakozás és a félelem érzései váltogatják egymást? 😬 Itt az ideje ellenőrizni, hogy mindent bepakoltál-e, amire szükséged lesz a szülés sor...
Mire számíthatsz szülés után, a kórházból való visszatérés utáni első napokban?

Mire számíthatsz szülés után, a kórházból való visszatérés utáni első napokban?

A legtöbb anyuka alig várja, hogy hazamehessen a kórházból, de az igazi nehézségek csak ekkor kezdődnek. Mire számíthatsz, és hogyan könnyítheted meg ezeket a napokat?
További kérdéseket és cikkeket tanácsadó felületünkön találhat
, vagy írjon nekünk közvetlenül
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei