Frida Mom szülés utáni eldobható bugyi császármetszés esetén, 8 db

A praktikusság és a komfort találkozása egy eszközben? Ezt jelenti a császármetszés esetén alkalmazható Frida Mom szülés utáni eldobható bugyi. A helyén tartja a szülés utáni betétet (és minden mást is), miközben nem gördül le az érzékeny heg alá. Sehol nem szorít vagy húz. Olyan kellemes tapintású, hogy még akkor sem akarja majd elhagyni, amikor már nincs rá szüksége. A Frida Mom szülés utáni eldobható bugyi a második lépés a szülés utáni gyors felépülés érdekében. Teljes leírás
936 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Frida
Termék kódja: FRIHUGYRG

Gyakran ismételt kérdései

Leírás
5 LÉPÉS A SZÜLÉS UTÁNI GYORS FELÉPÜLÉSHEZ

1. - 2. LÉPÉS - 3. - 4. - 5.

Frida Mom szülés utáni eldobható bugyi császármetszés esetén

  • A Frida Mom eldobható bugyit úgy tervezték, hogy a betétet (és minden más lábadozási kelléket) a helyén tartsa, miközben a lehető legkényelmesebb legyen.
  • Puha, légáteresztő, mikroszálból és spandexből készült. Latexmentes (ellentétben a kényelmetlen eldobható kórházi bugyikkal, amelyek gyakran inkább halászhálóra hasonlítanak). Soha nem nyúlnak meg túlságosan vagy szorítanak, tökéletesen illeszkednek.
  • A Frida Mom szülés utáni bugyik magas derék kialakítással rendelkeznek, amely biztonságosan a helyén marad, és nem gördül le az érzékeny heg alá.
  • A császármetszés esetén alkalmazható Frida Mom szülés utáni eldobható bugyi egy méretben kapható - derékkörfogata 70-110 cm (maximálisan 140 cm-ig nyúlható).
Tartalom: 8 db szülés utáni eldobható bugyi

Jó tanács a FRIDA MOM-tól:
Különösen császármetszés után nagyon fontos, hogy hagyjuk a heget lélegezni, és kerüljünk mindent, ami veszélyeztetheti a gyógyulást. Amit akár a közönséges szülés utáni bugyik gumírozása gyakran okozhat. Ezért terveztük a császármetszés esetén alkalmazható Frida Mom szülés utáni bugyit magasabb derék kialakítással, amely a helyén marad (mégsem nyom sehol!) és nem gördül le.
Értékelés
5
Értékelje
30
4
0
0
0
34 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Második császárom, így van tapasztalatom az eldobható bugyikkal. Messzemenőkig ez a legjobb! Kényelmes, tartja a betétet és a hasát. Szuper jó!
Vajda Anita — 23. 6. 2023
Ellenőrizetlen vélemény ?
Legjobb választás! Kellemes anyag, nem csúszik le, nem vág be sehol az ember börébe még akkor sem ha XXL méretüre kell tágulnia!
Petra — 7. 5. 2022
Ellenőrizetlen vélemény ?
Ajánlott termékek

Válogatott kérdések és cikkek

Frida Mom szett

Kedves Profimed! Szeretnék rendelni egy Frida Mom nagy szettet a szüléshez. Lenne egy kérdésem a kismamaruha és az eldobható bugyi méretével kapcsolatban. Univerzális méretek? Attól tartok h...
Timi
A Profimed új szülés utáni ápolási segédeszközöket hoz forgalomba

A Profimed új szülés utáni ápolási segédeszközöket hoz forgalomba

Ha a Profimedet még mindig a professzionális fogászati ellátás specialistájának tartja, akkor ez a felfogás helyes, de már jó ideje nem teljes 🙂 24 év munkája alatt nekünk és más kollégáknak...
Szülés előtti ellenőrző lista: mit ne hagyj ki a kismamatáskádból

Szülés előtti ellenőrző lista: mit ne hagyj ki a kismamatáskádból

Közeledik a nagy nap, az izgatottság fokozódik, a várakozás és a félelem érzései váltogatják egymást? 😬 Itt az ideje ellenőrizni, hogy mindent bepakoltál-e, amire szükséged lesz a szülés sor...
Mire számíthatsz szülés után, a kórházból való visszatérés utáni első napokban?

Mire számíthatsz szülés után, a kórházból való visszatérés utáni első napokban?

A legtöbb anyuka alig várja, hogy hazamehessen a kórházból, de az igazi nehézségek csak ekkor kezdődnek. Mire számíthatsz, és hogyan könnyítheted meg ezeket a napokat?
További kérdéseket és cikkeket tanácsadó felületünkön találhat
, vagy írjon nekünk közvetlenül
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei