Frida Mom szülés utáni hűsítő, nedvszívó betét + szülés utáni eldobható bugyi

Enyhítse fájdalmát és kezelje a sérült intim területeket a legjobb és legegyszerűbb módon! Elmúltak azok az idők, amikor nagymamáink készítik elő a jégbetétet, és jégkockákat tesznek a szülés utáni bugyikba. A FridaMom szülés utáni betét kiválóan egyesíti a hűsítő és nedvszívó hatást, a FridaMom szülés utáni eldobható bugyival kombinálva pedig biztos lehet abban, hogy minden a heléyn marad és maximális kényelemben lesz része. Ezek a termékek a második és harmadik lépést jelentik a szülés utáni gyors felépüléshez. Teljes leírás
11 990 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Frida
Termék kódja: FRIIPNC8P
Leírás
5 LÉPÉS A SZÜLÉS UTÁNI GYORS FELÉPÜLÉSHEZ

1. - 2. - 3. LÉPÉS - 4. - 5.

Frida Mom szülés utáni hűsítő, nedvszívó betét + szülés utáni eldobható bugyi


  • Azonnali hűsítő megkönnyebbülés. Egyedülálló "crack-and-cool" funkció, amely egyszerűen a betét meghajlításával aktiválódik. Ezt követően a betét legalább 30 percig hűl.
  • Minden egyes betét biztonságosan befogad 250 ml folyadékot. Nem kell aggódnia a szivárgás miatt, amikor az a legkényelmetlenebb lenne.
  • A szuperpuha felső réteg maximális kényelmet biztosít az intim területek számára. A betét a császármetszés okozta hegek hűtésére is használható.
  • A betét tökéletesen lefedi a teljes intim területet, a gátat és a környező intim részeket is. A stabil ragasztócsík megakadályozza a betét elmozdulását.
Tartalom: 8 db szülés utáni hűsítő, nedvszívó betét + 2 db szülés utáni eldobható bugyi (boxer fazon)

Jó tanács a FRIDA MOM-tól:
A Frida Mom szülés utáni hűsítő és nedvszívó betét segít csökkenteni a szülési sérülések fájdalmát és megszüntetni a nemi szervek duzzanatát a szülés utáni első napokban. Pillanatok alatt enyhíti a lüktető fájdalmat, amely nagyon kellemetlen lehet. Ez egy egyszerű, mégis nagyon hatékony módja annak, hogy természetes módon, gyógyszerek nélkül enyhítse a fájdalmat, és több energiája legyen a babával töltött első pillanatokra.
Értékelés
4,5
Értékelje
48
12
1
0
3
64 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Ajánlott termékek
Készleten > 5 db

Válogatott kérdések és cikkek

Mire számíthatsz szülés után, a kórházból való visszatérés utáni első napokban?

Mire számíthatsz szülés után, a kórházból való visszatérés utáni első napokban?

A legtöbb anyuka alig várja, hogy hazamehessen a kórházból, de az igazi nehézségek csak ekkor kezdődnek. Mire számíthatsz, és hogyan könnyítheted meg ezeket a napokat?
Szülés előtti ellenőrző lista: mit ne hagyj ki a kismamatáskádból

Szülés előtti ellenőrző lista: mit ne hagyj ki a kismamatáskádból

Közeledik a nagy nap, az izgatottság fokozódik, a várakozás és a félelem érzései váltogatják egymást? 😬 Itt az ideje ellenőrizni, hogy mindent bepakoltál-e, amire szükséged lesz a szülés sor...
További kérdéseket és cikkeket tanácsadó felületünkön találhat
, vagy írjon nekünk közvetlenül
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei