Fridababy Grow-With-Me Oktató fogkefe készlet babáknak

Egyedi, 2 fogkeféből álló készlet, amely segít és ösztönzi a helyes szájhigiéniai szokások elsajátítását már kisgyermekkortól kezdve, a fog nélküli mosolyoktól az első gyöngyházfehér fogakig. Gyakorló fogkefe csecsemőknek 6 hónapos kortól, majd +18 hónapos kortól kisgyermekeknek - egy szinttel feljebb… Teljes leírás
4 600 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Frida
Termék kódja: FRI27
Leírás
Fridababy Grow-With-Me Oktató fogkefe készlet
A rendszeres szájhigiéniai és fogmosási szokások kialakítása most még egyszerűbbé válik. A Fridababy Grow-With-Me segítségével a kisgyermeked pillanatok alatt készen áll a nagy (fogmosási) bajnokságra! Az egyedülálló oktatófogkefe-készlet két kézi fogkefét tartalmaz, hogy ösztönözze a fogmosás önállóságát. A gyakorló fogkefe csecsemők számára - ideális a klasszikus fogkefe helyettesítésére vagy kiegészítésére 6 hónapos kortól. A háromszög alakú fej szilikonszálakkal gyengéden masszírozza a fogakat és az érzékeny ínyt egyszerre minden oldalról. A kivehető ütköző segít megakadályozni, hogy a fogkefe túlságosan mélyen a szájba kerüljön.
A kisgyermekkori gyakorló fogkefe - egy szinttel feljebb - akkor alkalmas, amikor a babának már több foga kibújt, körülbelül 18 hónapos kortól. A fogkefe egyedülálló 3D-s kefefejében a szálak V alakban helyezkednek el, így a fog 3 oldalát hatékonyan tisztítja egy mozdulattal. Gyorsan és hatékonyan, felesleges sírás nélkül.
EGYSZERŰ FOGÁS: Mindkét fogkefe puha, könnyen fogható szilikon fogantyúval rendelkezik, és alkalmas a kis babakezek számára.
Cserére utaló jelzés: A kisgyermekfogkefe kék szálai fokozatosan elhalványulnak, jelezve, ha a fogkefe cserére szorul.
BIZTONSÁG: Latex- és BPA-mentes
A CSOMAG TARTALMA: 2 fogkefe + 1 dugó
Értékelés
5
Értékelje
38
6
1
0
0
45 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei