A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
GUM AftaClear spray, 15 ml
GUM AftaClear spray, 15 ml

GUM AftaClear spray, 15 ml

10x
A GUM AftaClear spray egyszerű megoldást kínál a nehezen hozzáférhető helyekre, azonnal enyhíti a fájdalmat és gyorsan gyógyítja az aftákat, a fogszabályozó okozta horzsolásokat, a fogsor okozta irritációkat, valamint az apróbb égési sérüléseket és e
2 700 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
G2420EPGB
Márka:
Leírás
A GUM AftaClear spray egyszerű megoldást kínál a nehezen hozzáférhető helyekre, azonnal enyhíti a fájdalmat és gyorsan gyógyítja az aftákat, a fogszabályozó okozta horzsolásokat, a fogsor okozta irritációkat, valamint az apróbb égési sérüléseket és elváltozásokat a szájban.
A szájüregben megjelenő apró kiütések és hólyagok nagyon kellemetlenek. Befolyásolják a koncentrációt, a nyelést és a beszédet. Rossz közérzetet, stresszt okoznak és gyorsan kényelmetlenné válnak. Minden elváltozás növeli az étel, ital, levegő, nyál okozta érzékenységet, ami fájdalmas és lassítja a gyógyulás folyamatát. A legjobb megoldás a megelőzés és a külső hatásoktól való elszigetelés.
Az egyedülálló formulának és a természetes eredetű aktív összetevőknek köszönhetően az érintett felület védetté válik a külső hatásoktól és azonnal enyhül a fájdalom. A spray finom réteget képez, amely természetes védelmet biztosít, felgyorsítja a gyógyulást és gyorsan enyhíti a fájdalmat.

Nem tartalmaz alkoholt és nem irritál. Nem okoz csípős, égető érzést és szájszárazságot.
Megjegyzés: A fájdalmas afták, a fogszabályozó okozta horzsolások, a fogsor okozta sérülések, valamint az apró szájüregi hólyagok akut gyógyítására alkalmas. Használja lokálisan, a sérült részen. Gyermekek és felnőttek számára is alkalmas.
Használat: használja 2x – 3x naponta evés után, esetenként többször, legalább egy hétig vagy a tünetek enyhüléséig.

Összetétel: Sorbitol Aqua, Propanediol (Zemea), Aqua, Propylene Glycol, Sodium Citrate, Polycarbophil (Noveon AA-1 USP), Mucosave FG (Maltodextrin, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Olea Europae Leaf extract), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Taurine, Geogard Ultra (Gluconolactone, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate), Xylitol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, SymRelief (Bisabolol, Zingiber Officinale root extract), Sucralose, Aroma, Stevia Rebaudiana extract.
Értékelés
4,5

10 felhasználó értékelte.
7
2
1
0
0
Ajánlott termék
GUM Activital Soft
GUM Activital Soft
GUM AftaClear gél, 10 ml
GUM AftaClear gél, 10 ml
GUM AftaClear szájvíz, 120 ml
GUM AftaClear szájvíz, 120 ml
GUM ActiVital fogkrém, 75 ml
GUM ActiVital fogkrém, 75 ml