A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
GUM HaliControl foggél, 75 ml

GUM HaliControl foggél, 75 ml

28x
A GUM HaliControl foggél megköti és semlegesíti a kellemetlen szájszagot okozó kénvegyületeket a szájüregben, ennek köszönhetően biztosít friss leheletet.
1 600 Ft tartalmazzák az Áfa-t
Termék kódja:
G3040EEA
Márka:
Leírás
Míg az antimikrobiális szer, a CPC az illóolajokkal együtt (teafa, borsmenta, eukaliptusz) elpusztítja a nyelv és a fogak felületéről a baktériumokat, addig a cinklaktát semlegesíti a szájszagot okozó kénvegyületeket. Nemcsak elfedi a szájszagot, hanem annak okát szünteti meg, hosszú távon friss leheletet biztosítva.
A fluoridok (1480 ppm) az izomalt kombinációval reminarizálják a fogzománcot. Nem szárítja a szájüreget, mindennapos használatra alkalmas.

Tartalom: 75 ml
Összetétel
Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Propylene Glycol, PEG-8, Lauryl Glucoside, Aroma, Isomalt, Xylitol, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Saccharin, Zinc Lactate, Lactic Acid, Cetylpyridinium Chloride, Sucralose, CI 42090, Limonene
Használat
Vigyen fel megfelelő mennyiségű foggélt a fogkefére és mossa vele fogait 2 percen keresztül, majd alaposan öblítse ki szájüregét.
Értékelés
5

28 felhasználó értékelte.
25
2
1
0
0
Ajánlott termék