A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
GUM OriginalWhite fehérítő fogkrém, 75 ml

GUM OriginalWhite fehérítő fogkrém, 75 ml

33x
Szabadalmazott fehérítő fogkrém tisztító mikro gyöngyökkel, segít újra visszakapni a fogak fehérségét.
2 250 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
G1745EEA
Márka:
Leírás
Szabadalmazott fehérítő fogkrém tisztító mikro gyöngyökkel, segít újra visszakapni a fogak fehérségét.
A rendszeres GUM® OriginalWhite fogkrém használat hatékonyan távolítja el a felületi elszíneződéseket és szintén segít a fogzománc remineralizációjában.

A fehérítő fogkrémnek három hatása van:
1) Egyedülálló mikronizált szilikát magas tisztító hatással, gyengéden, károsítás nélkül távolítja el a pigmentációt a fogzománc felületéről.

2) Az egyedülálló StainClear formula szétbomlasztja a pigmentációt és megakadályozza annak további kialakulását. A mikro buborékokból álló hab magasabb StainClear hatóanyag koncentrációval biztosítja a maximális érintkezést a fog felületével.

3) A megnövelt fluorid tartalom (1 490 ppm) izomalt kombinációban növeli a fogzománc remineralizációját, az E vitamin és a B5 provitamin táplálják és revitalizálják az ínyt.


Összetételének és fehérítő hatásainak köszönhetően a fogkrém nagyon alkalmas dohányosoknak, a tea, a kávé vagy a pigmentált ételek szerelmeseinek, amelyeknek gyakori fogyasztása a fogak elszíneződéséhez vezet.
Nem tartalmaz peroxidot.

Figyelmeztetés: A fogkrém felnőtteknek alkalmas.

Tartalom: 75 ml
Összetétel
Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, PEG-8, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Isomalt, Titanium Dioxide, Disodium C12-14 Pareth-2 Sulfosuccinate, Cellulose Gum, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Algin, Stevia Rebaudiana Extract, Tocopheryl Acetate, o-Cymen-5-ol, Limonene
Értékelés
5

33 felhasználó értékelte.
29
4
0
0
0
Ajánlott termék