Kövessen minket
Kérdések, tanácsadás
Az egészséges mosoly szakértője
Önnek ajánljuk
Fizetési módok
Mastercard Visa

KORRES gyógynövényszirup mézzel, ánizzsal, édesköménnyel és kakukkfűvel, 200 ml

A szirup mézzel, ánizzsal, édesköménnyel és kakukkfűvel enyhíti a torokfájást, megnyugtatja a fájó torkot. A méznek és a kakukkfűnek nyugtató, fertőtlenítő és erősítő hatásai vannak. Teljes leírás
A termék már nem elérhető
Márka: KORRES
Termék kódja: K3200001
Leírás
A szirup mézzel, ánizzsal, édesköménnyel és kakukkfűvel enyhíti a torokfájást, megnyugtatja a fájó torkot. A méznek és a kakukkfűnek nyugtató, fertőtlenítő és erősítő hatásai vannak.
Az édeskömény segíti a hurut felköhögését, az ánizs enyhíti a köhögést és felszabadítja a légutakat. Gyógyteában hígítva is fogyasztható.
Alkalmazás: Használat előtt rázza fel. Felnőttek - 1 kanál (4 ml) naponta 3-4 alkalommal, gyermekek - 1 kanál (1-2 ml) 3-4 szer naponta. Felbontás után hűtőben tároljuk.
A nagy mennyiségű természetes összetevő tartalomnak köszönhetően a terméket felbontás után két hónapon belül érdemes elfogyasztani. A szirupot felszolgálhatja hígítva sima vagy gyógyteában is (kamilla, hárs, zsálya, stb.). Tárolja szobahőmérsékleten. Használja el a terméken feltüntetett lejárati idő ellőt.
Összetétel: Szirup alap, méz (23,50%), kakukkfű kivonat (1,50%), édeskömény (0,10%), ánizs (0,10%), illóolajok, etanol.

Tartalom: 200 ml
Összetétel
Syrup base, Honey (23,50%), Thyme extract (1,50%), Fennel (0,10%) and Aniseed (0,10%) essential oils, Ethanol. Honey soothes the throat and provides energy. Thyme, Fennel and Aniseed are traditionally used to soothe the throat and make breathing easier.
Értékelés
A termék még nem volt értékelve.
Értékelje
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei