A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford Bleach Blondes Conditioner, kondicionáló szőke hajra, 250 ml

Lee Stafford Bleach Blondes Conditioner, kondicionáló szőke hajra, 250 ml

2x
Búcsúzzon el a rézszínű és a kanárisárga árnyalatú hajtól. Ez a könnyű és tápláló kondicionáló biztosítani fogja az egyformán jég szőke árnyalatot és a haja ugyanolyan marad, mint közvetlen a hajfestés után.
3 600 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS200215
Márka:
Leírás
A Lee Stafford Bleach Blondes kondicionáló szőke hajra alkalmas kondicionáló speciális “PRO-BLONDE” összetevőket tartalmaz, melyek a hajat megvédik a rózsaszínű árnyalattól. A moringa növénykivonat védi a hajat a kiszáradástól és egyben ragyogó fényt biztosít. A termékben levő panthenolnak köszönhetően a haja hidratált és egészséges lesz. A kamilla nyugtatja a fejbőrt. A speciális összetevők védik a hajszínt a kifakulástól. Mindennapi használatra alkalmas. Szőke hajra ajánlott.

A Lee Stafford tanácsa: A maximális hatás eléréséhez előre mossa meg a haját a Lee Stafford Everyday Blondes Shampoo samponnal.

Használat: Használjon elegendő mennyiséget, melyet a tenyerével kenje rá a hajára. A kondicionáló mennyisége a haja hosszúságától és mennyiségétől függ.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.
Értékelés
4

2 felhasználó értékelte.
1
0
1
0
0
Ajánlott termék