Kedves Vásárlóink! Újra van lehetőség a személyes vásárlásra, illetve a rendelések személyes átvételére nyitvatartási időben központunkban a 1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 132/E. szám alatt. Köszönjük türelmüket! Várjuk Önöket szeretettel!

LS nová vůně
Újdonság
Újdonság

Lee Stafford Bleach Blondes Shampoo, sampon szőke hajra, 250 ml

Búcsúzzon el a rézszínű és a kanárisárga árnyalttól! Ez a sampon biztosítani fogja, hogy haja ugyanolyan szőke maradjon, mint közvetlen a festés után. Teljes leírás
1 436 Ft/100 ml
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Lee Stafford
Termék kódja: LS338548
Leírás
A Lee Stafford Bleach Blondes Shampoo sampon speciális “PRO-BLONDE” összetevőket tartalmaz, melyek védik a hajat a nem kívánt rózsaszínű árnyalattól. A moringa növénykivonatnak köszönhetően védi a hajat a kiszáradástól és egyben fényesen ragyogóvá varázsolja azt. A samponban lévő panthenol hidratálja a hajat, valamint megőrzi annak gyönyörű fényességét. A kamillának köszönhetően nyugtatja a fejbőrt. Speciális összetevőket tartalmaz, melyek gátoljak a hajszín kifakulását. Világos színárnyalatot ad, ezért a sampon kizárólag szőke hajra alkalmas.

A Lee Stafford tanácsa: A szőke hajszín megőrzése érdekében, a sampont hetente egyszeri alkalommal használja, mivel festéket tartalmaz, mindennapi használatra nem alkalmas és nem szabad a hajon túl hosszú ideig hagyni! A gyakori hajmosásra a Lee Stafford Everyday Blondes Shampoo sampont ajánlatos használni.

Használat: Megfelelő mennyiségű sampont vigyen fel vizes hajára. Addig masszírozza, amíg a sampon nem kezd el gazdagon habozni, majd alaposan öblítse le. A sampon adagolása a haja hosszúságától és mennyiségétől függ.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Gyermekektől tartsa távol!
Értékelés
4,5
Értékelje
11
2
0
0
1
14 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei