A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford CoCo LoCo Coconut, tápláló hajápolókrém, 200 ml

Lee Stafford CoCo LoCo Coconut, tápláló hajápolókrém, 200 ml

Ez a krémes hajápoló termék felélénkíti a száraz és károsodott hajat. Hidratálja, egészségessé és fényessé teszi, valamint kellemes friss kókuszdió illatot biztosít.
0 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS200238
Márka:
Leírás

A Lee Stafford CoCo LoCo Coconut krémes hajtápláló fehérjében gazdag kókuszolajat tartalmaz, mely biztosítani fogja a megfelelő hajtáplálást, valamint a károsodott haj felélénkítését. A gazdag összetevők a hajnak biztosítják a megfelelő táplálást, valamint felélénkítik a hajat. A száraz és károsodott hajnak vitalitást biztosít. Hidratál, és ezáltal a haja egészséges és erős lesz, valamint gyönyörűen fog ragyogni. A terméknek kellemes friss kókuszdió illata van.

A Lee Stafford tanácsa: A maximális kókuszolaj hatás eléréséhez, először mossa meg a haját a Lee Stafford Coco Loco hidralátó samponnal, aztán kenje a hajára a Lee Stafford Coco Loco hidratáló hajápolót.

Használat: a mosott hajára vigyen rá kb. 1 tojás nagyságú adagot és hagyja 5 percig hatni. Aztán alaposan öblítse le.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.
Értékelés
A termék még nem volt értékelve. Értékelje
Ajánlott termék