A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
Lee Stafford Original Heat Protection Shine Mist, hajvédő spray, 200 ml

Lee Stafford Original Heat Protection Shine Mist, hajvédő spray, 200 ml

A gyakran vasalt, vagy szárított hajról különösen gondoskodni kell. A hajvédő spray védi a hajat a kiszáradástól és ezáltal a haj egészséges, fényes, egyenes és sima lesz, valamint kellemesen fog illatozni.
3 600 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
LS200402
Márka:
Leírás
A Lee Stafford Original Heat Protection Shine hajspray egyedi zöld tea kivonatott tartalmaz, mely védi a hajat az UV sugaraktól és a kültéri károsodásoktól a magas hőmérsékletekben. Segít megakadályozni a haj elektrizálódását, a haj gyönyörűen fényes, egyenes és illatos lesz.

A Lee Stafford tanácsa: Ha a haját valóban alaposan szeretné védeni, a sprayjel alaposan permetezzen be minden egyes tincset.

A spray használata hajszárításnál: A törölközővel szárazra törölt haját nyújtott karnyi távolságból permetezze be a sprayjel. Alkalmazás a hajvasalásnál: Hajvasalás előtt a sprayjel alaposan permetezzen be minden egyes hajtincset.

Figyelmeztetés: A termék használata közben védje a szemeit. Ha véletlenül a készítmény belekerülne a szemébe, azonnal mossa ki folyóvízzel. Ha allergiás tüneteket észlelne, azonnal hagyja abba a készítmény használatát. Ne tartsa a gyermekek közelében.
Értékelés
A termék még nem volt értékelve. Értékelje
Ajánlott termék