A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
O7 Active fogkrém, 75 ml
O7 Active fogkrém, 75 ml

O7 Active fogkrém, 75 ml

19x
Aktív oxigénnel és fluoridokkal.Alkohol és klórhexidintól mentes.
2 700 Ft tartalmazzák az Áfa-t
Termék kódja:
O730
Márka:
O7
Leírás
Aktív oxigénnel és fluoridokkal.Alkohol és klórhexidintól mentes.

Az O7 Active fogkrém az egyedülálló Ardox-X technológiát használja az optimális szájhigiénia és a fehér fogak érdekében. A technológia alapja az aktív oxigén, amely kiküszöböli a lepedék baktériumait és egyaránt fehéríti a fogzománcot. Az aktív oxigén nem szabad gyökök formájában van jelen, mint pl. a peroxidokban, hanem biztonságos anionos formában szabadul fel. Az aktív oxigén molekulák áthatolnak mélyen a lepedékbe és a fog szerkezetébe. Széles spektrumú antibakteriális és gombaellenes hatással rendelkeznek. Megszüntetik a szubgingivális parodontopatogén baktériumokat és a VSC vegyületeket, amelyek a halitózis felellősei. Az O7 Active® szájöblítő semleges pH- val rendelkezik, ezért alkalmas a mindennapi használatra. Fluoridokat tartalmaz, amelyek erősítik a fogzománcot és megvédik a fogszuvasodástól. Az O7 Active® nem tartalmaz alkoholt és klórhexidint.

Mit nyújt az aktív oxigén, amely az O7 Active termékekben szerepel:
1. egészségesen tartja a fogakat és az ínyt
2. lassítja a lepedékképződést
3. szelektíven rombolja az anaerob baktériumokat
4. megszünteti a VSC baktériumokat, amelyek a nyelven élősködnek és a rossz leheletért fellelősek.
5. hatékonyan fehéríti a fogzománcot
6. ideális az érzékeny fogakra
7. véd a fogszuvasodás ellen

Használat:
Tisztítsa a fogait legalább kétszer naponta az O7 Active ® gél fogkrémmel két percig.A magasabb hatás elérése érdekében ajánljuk a tisztítást követően használni az O7 Active ® szájöblítőt. Alkalmas felnőtteknek és gyermekeknek 6 éves kortól.
Összetétel
Gylcerin, Aqua, Hydrated Silica, Silica, Betaine, PEG-32, Aroma, Cocomidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Sodium Gluconate, Sodium Citrate, Sodium Saccharin, Sodium Monofluorophosphate, Magnesium Sulfate, Sodium Perborate, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Sodium Phytate, Sodium Chloride, CI 42090.
Értékelés
5

19 felhasználó értékelte.
19
0
0
0
0
Ajánlott termék