A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066

O7

Valóban hatékony segítség az érzékeny fogaknak.

Az O7 Active® által alkotott termékek a szervetlen kémia innovatív technológiáin alapulnak, melyek hatékony módon szabadítanak fel aktív oxigént. A szabadalmazott Ardox – X® összetevő hatékonyan gátolja a lepedék képződését, segít felvenni a harcot a rossz lehelet ellen és fehéríti a fogzománcot.

A kozmetikai fogászat számára fontos a biztonságos és fehérítő hatású aktív oxigén felhasználása. Az oxigén molekulái a vegyi összetételüknek és méretüknek köszönhetően képesek mélyen áthatolni a lágy és a kemény szöveteken és oxidációs folyamatokkal színteleníteni a szerves pigmenseket a fogzománc belsejében.

Az Ardox – X® formula

A szabadalmazott Ardox – X® összetevő aktív oxigént szabadít fel, ami a peroxidokkal ellentétben O formában keletkezik, vagyis anion formájában jön létre. Az oxigén molekula, méretének köszönhetően, könnyen és mélyen áthatol a szöveteken, valamint – a vegyi antibakteriális anyagokkal ellentétben – szelektív hatást gyakorol környezetére. Egyrészt revitalizálja és gyógyítja az emberi sejteket, másrészt hatékonyan pusztítja a káros G és anaerob baktériumokat. Az oxigénionok hatása a zsírok és aminosavak oxidációs hatásán alapul, melynek során a mikróbák sejtfala megbomlik, ezek azután degenerálódnak.

Tanulmányokkal alátámasztott hatás

Az aktív oxigén terapeutikus hatását sok tudományos tanulmány támasztja alá az orvoslás számos területén: bőrgyógyászat, fogászat vagy sebészet. Hatékony eredményeket ért el például a gingivitis, a parodontózis vagy a periimplatitis gyógyításában.

Ft
Ft
O7 Active szájöblítő, 500 ml
O7 Active szájöblítő, 500 ml
O7 Active szájöblítő, 60 ml
O7 Active szájöblítő, 60 ml
O7 Active® szájöblítő, 250 ml
O7 Active® szájöblítő, 250 ml
O7 Active fogkrém, 75 ml
O7 Active fogkrém, 75 ml