A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066

O7

Valóban hatékony segítség az érzékeny fogaknak.

Az O7 Active® által alkotott termékek a szervetlen kémia innovatív technológiáin alapulnak, melyek hatékony módon szabadítanak fel aktív oxigént. A szabadalmazott Ardox – X® összetevő hatékonyan gátolja a lepedék képződését, segít felvenni a harcot a rossz lehelet ellen és fehéríti a fogzománcot.

A kozmetikai fogászat számára fontos a biztonságos és fehérítő hatású aktív oxigén felhasználása. Az oxigén molekulái a vegyi összetételüknek és méretüknek köszönhetően képesek mélyen áthatolni a lágy és a kemény szöveteken és oxidációs folyamatokkal színteleníteni a szerves pigmenseket a fogzománc belsejében.

Az Ardox – X® formula

A szabadalmazott Ardox – X® összetevő aktív oxigént szabadít fel, ami a peroxidokkal ellentétben O formában keletkezik, vagyis anion formájában jön létre. Az oxigén molekula, méretének köszönhetően, könnyen és mélyen áthatol a szöveteken, valamint – a vegyi antibakteriális anyagokkal ellentétben – szelektív hatást gyakorol környezetére. Egyrészt revitalizálja és gyógyítja az emberi sejteket, másrészt hatékonyan pusztítja a káros G és anaerob baktériumokat. Az oxigénionok hatása a zsírok és aminosavak oxidációs hatásán alapul, melynek során a mikróbák sejtfala megbomlik, ezek azután degenerálódnak.

Tanulmányokkal alátámasztott hatás

Az aktív oxigén terapeutikus hatását sok tudományos tanulmány támasztja alá az orvoslás számos területén: bőrgyógyászat, fogászat vagy sebészet. Hatékony eredményeket ért el például a gingivitis, a parodontózis vagy a periimplatitis gyógyításában.

Ft
Ft
O7 Active szájöblítő, 500 ml
O7 Active szájöblítő, 500 ml
O7 Active fogkrém, 75 ml
O7 Active fogkrém, 75 ml
O7 Active szájöblítő, 60 ml
O7 Active szájöblítő, 60 ml
O7 Active® szájöblítő, 250 ml
O7 Active® szájöblítő, 250 ml