Ingyenes kiszállítás
Smilepen Power Whitening Kit, fogfehérítő készlet vezeték nélküli LED izzós készülékkel (+ 6 db géltoll)
Ingyenes kiszállítás

Smilepen Power Whitening Kit, fogfehérítő készlet vezeték nélküli LED izzós készülékkel (+ 6 db géltoll)

Az innovatív Smilepen Power fogfehérítő készlet bőrgyógyászatilag tesztelt összetevői kiválóan alkalmasak otthoni fogfehérítéshez. A Smilepen-nel 39%-kal fehérebb fogsorra tehet szert 4 hetes kezelést követően. Nagy teljesítményű LED izzós vezeték nélküli készülékkel kombinálva hatékony és biztonságos fogfehérítést biztosít otthona kényelmében. Teljes leírás
A termék nem kapható
Márka: Smilepen
Termék kódja: SPCPWK
Leírás
A Smilepen otthoni fogfehérítő szett 39%-kal fehérebbé varázsolhatja fogait, 4 hetes használatot követően. A készlet tartalmaz egy LED izzós készüléket, két színspektrumban / hullámhosszon működő diódákkal és 6 db géltollat négy heti kezelésre. A svájci Smilepen márka fehérítő kozmetikuma a klinikailag igazolt hatású otthoni kezelésekre összpontosít. Egy héten belül láthatóan kivilágosodik a fogfelszín és csökken a dentális plakk mennyisége. Az UV fény, a keletkezett hő és az összetevők együttese a géltollban biztosítják a biztonságos és hatékony fehérítést. A LED készülék 32 izzót tartalmaz a maximális hatás érdekében.

A Smilepen Power Whitening Kit egy fogfehérítő készlet, ami egy vezeték nélküli LED izzós készüléket és 6 db géltollat (6 x 5 ml) tartalmaz, intenzív fogfehérítéshez, 4 hetes kezelés formájában. A LED izzós vezeték nélküli készülék akár okostelefonról is tölthető USB-kábelen keresztül, és kék és piros színű diódákkal van ellátva.

Ajánlás:
Az első használat előtt ellenőrizze, hogy nincs-e kezeletlen fogszuvasodása vagy ínygyulladása. Ha nem biztos benne, az első használat előtt konzultáljon fogorvosával. Felhívjuk figyelmét, hogy a fogak színét nem csak a felszíni elszíneződés, hanem a zománc és a dentin tulajdonságai is befolyásolják. Például a szürke árnyalatai hosszabb használat után sem változtathatók nagyon világos fehér árnyalattá. Javasoljuk, hogy az első alkalmazás előtt készítsen képet a fogairól (vaku használata nélkül!), a későbbi összehasonlítás érdekében.
Ha érzékenyek fogai, vagy irritációra hajlamos ínye van, csökkentse az alkalmazási időt 15 percre. A fehérítést követő íny- és fogérzékenység normális és átmeneti, az alkalmazás után néhány napon belül teljesen megszűnik. A felmerülő probléma kezelésére használjon érzékeny fogak ápolására szánt, remineralizáló hatású fogkrémeket (pl. Swissdent Crystal, Apagard, Biomin).

Figyelmeztetés:
Az első használat előtt többször (akár 40-szer) nyomja meg a tollat, hogy a sűrű gél kijusson a tubusból.
Kerülje a gél szembe jutását. A gél szemmel való érintkezése esetén azonnal mossa ki a szemét bő vízzel. Az első használat előtt konzultáljon fogorvosával, és figyelmesen olvassa el a betegtájékoztatót. Mindig kövesse az utasításokat! Használat közben időnként ínyirritáció léphet fel, vagy a fogak érzékenyebbé válhatnak. Ne használja a terméket, ha ínygyulladása vagy kezeletlen fogszuvasodása van. Ne használja a terméket, ha allergiás a fehérítő gél egy vagy több összetevőjére. Ezt a terméket 18 éven aluli személyek nem használhatják. Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó.
Összetétel
Propylene Glykol, Glycerin, Aqua, PAP, Cellulose Gum, PVP, Menthol, Sodium Hydroxide
Használat
Mosson fogat a megfelelő fogkrémmel és fogkefével. A fehérítő gél kinyomásához nyomja meg többször a toll végén található gombot. Az első használat előtt többször (akár 40-szer) nyomja meg a tollat, hogy a sűrű gél kijusson a tubusból. Egyenletesen és pontosan vigye fel a gélt a mosoly vonalában lévő fogak elülső felületére. Amennyire csak lehet kerülje a gél érintkezését az ínnyel. Helyezze be a LED-es készüléket a szájába, és nyomja meg a bekapcsoló gombot. Ez után csatlakoztassa a készüléket egy okostelefonhoz. Helyezze a LED-feltétet a szájába úgy, hogy az időzítő gombja felfelé nézzen. A kívánt hatástól függően, hagyja hatni 15-30 percig. Ezután vegye ki a LED-es készüléket, majd öblítse ki a száját meleg vízzel. Fogkefével és fogkrémmel távolítsa el a maradék gélt. A készüléket szappanos meleg vízben öblítse le. A terméket maximum 7 egymást követő napon alkalmazza.
Értékelés
4,5
Értékelje
40
14
3
0
1
58 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Ajánlott termékek

Válogatott kérdések és cikkek

Smilepen otthoni fogfehérítő készlet

Kedves Profimed! Szeretném megkérdezni, hogy a Smilepen termékekkel történő fogfehérítés nem károsítja-e a fogaimat, és valóban működik-e? Köszönöm!
Anna
Amit talán még nem tudott a fogfehérítésről

Amit talán még nem tudott a fogfehérítésről

Valószínűleg mindenki hallott már a fogfehérítésről, amely fehérítőszerként hidrogén-peroxidot vagy karbamid-peroxidot használ.  A módszert már évtizedek óta ismerik és használják. Vizuális ...

Szájzuhany

Tisztelt Profimed! A fogfehérítős készüléken gondolkozunk! Szeretném tudni,hogy mennyire kihasználható és egy szükséges pluszt ad a fehérítés?Melyik a legjobb készülékük? Nekünk igazából nin...
Gabriella
További kérdéseket és cikkeket tanácsadó felületünkön találhat
, vagy írjon nekünk közvetlenül
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei