Újdonság Akció
Smilepen POWER Whitening Serum & Mouthwash, fehérítő szérum és szájvíz, 30 ml
Újdonság Akció

Smilepen POWER Whitening Serum & Mouthwash, fehérítő szérum és szájvíz, 30 ml

Az első olyan fogfehérítő szérum, amely több mint 30%-ban tartalmazza a PAP, a hialuronsav és a hidroxiapatit fehérítő hatóanyagokat. Teljes leírás
10 500 Ft
Megtakarítás 1 470 Ft (14 %)
?
30 100 Ft/100 ml
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz 2 db
Márka: Smilepen
Termék kódja: SPCPWS
Leírás
Smilepen Power Whitening Serum - fehérítő szérum és szájvíz

Hatékonyan, de kíméletesen fehéríti a fogakat, miközben nanoformájú hidroxiapatittal erősíti a fogzománcot. A hialuronsav revitalizálja az ínyt.
A Smilepen szérum egy szájöblítő koncentrátum, amelyet a száj nehezen elérhető területeire, illetve a Smilepen fogfehérítő készletek kiegészítőjeként terveztek. Az eredmények már 60 másodperccel a használat után láthatóak.

Használati utasítás: keverje össze a pipetta tartalmát vízzel egy mérőpohárban, majd 60 másodpercig alaposan öblögessen. A legjobb eredmény elérése érdekében használat után legalább 30 percig ne öblögessen vízzel, ne egyen vagy igyon.


Tartalom: 30 ml
Összetétel
PAP, víz, xilit, glicerin, hidroxiapatit, hialuronsav, aroma, stroncium-citrát, titán-dioxid, kalcium-nátrium-foszfoszfoszilikát, nátrium-lauroil-szarkozinát, Ananas Sativus gyümölcskivonat, Nátrium-benzoát, nátrium-szachrin, csillám, tokoferil-acetát, nátrium-hidroxid, xantángumi, dinátrium-foszfát, mononátrium-foszfát, nátrium-hexametafoszfát, kalcium-pirofoszfát, mentol.
Értékelés
4
Értékelje
2
4
0
0
1
7 felhasználó értékelte.
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei