Cseh Köztársaság
Szlovákia
Magyarország
Lengyelország
Smilepen Whitening Strips, fehérítő csík készlet (14×2)
Smilepen Whitening Strips, fehérítő csík készlet (14×2)

Smilepen Whitening Strips, fehérítő csík készlet (14×2)

Fehérítő csíkok az otthoni zománcvilágosításhoz az innovatív PAP fehérítő formulával. Könnyű és pontos alkalmazás. A heti kezelés utókezelésként is alkalmas a fogak világos árnyalatának megőrzésére a rendelőben vagy otthon végzett fogfehérítés után. Teljes leírás
461 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz több, mint 5 db
Márka: Smilepen
Termék kódja: SPCWSA
Leírás
Smilepen Whitening Strips

A svájci SwissWhite márka kifejlesztette a klinikailag bizonyított hatású Smilepen otthoni fogfehérítő csíkokat. A zománc már egy héten belül láthatóan világosodik és csökken a lepedék mennyisége. A PAP fő hatóanyaga, a ftalimido-peroxi-kapronsav az egyik legfejlettebb technológia a fogak fehérítésére a fogzománc károsodásának kockázata nélkül. Bizonyítottan ugyanolyan hatékonyan fehéríti a fogakat, mint a hagyományos hidrogén-peroxid formulák.

Ajánlás:
Az első használat előtt ellenőrizze, hogy nincs-e kezeletlen fogszuvasodása vagy ínygyulladása. Ha nem biztos benne, az első használat előtt konzultáljon fogorvosával. Felhívjuk figyelmét, hogy a fogak színét nem csak a felszíni elszíneződés, hanem a zománc és a dentin tulajdonságai is befolyásolják. Például a szürke árnyalatai hosszabb használat után sem változtathatók nagyon világos fehér árnyalattá. Javasoljuk, hogy az első alkalmazás előtt készítsen képet a fogairól (vaku használata nélkül!), a későbbi összehasonlítás érdekében.
A kívánt hatástól függően 15-30 percig hagyja hatni. Ha érzékenyek a fogai vagy irritált az ínye, csökkentse az alkalmazási időt 10-15 percre. A fogfehérítést követő íny- és fogérzékenység normális és átmeneti. Az alkalmazás után néhány napon belül teljesen el kell tűnnie. Használjon érzékeny fogak ápolására tervezett, remineralizáló hatású fogkrémeket (pl. Swissdent Crystal, Apagard, Biomin).

Figyelmeztetés:
Kerülje a gél szembe jutását. A gél szemmel való érintkezése esetén azonnal mossa ki a szemét bő vízzel. Az első használat előtt konzultáljon fogorvosával, és figyelmesen olvassa el a betegtájékoztatót. Mindig kövesse az utasításokat! Használat közben időnként ínyirritáció léphet fel, vagy a fogak érzékenyebbé válhatnak. Ne használja a terméket, ha ínygyulladása vagy kezeletlen fogszuvasodása van. Ne használja a terméket, ha allergiás a fehérítő gél egy vagy több összetevőjére. Ezt a terméket 18 éven aluli személyek nem használhatják. Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó.
Összetétel
Aqua, glicerin, propilénglikol, PAP, hidroxiapatit, Mentha Piperita olaj, cellulózgumi, hialurocinsav, PVP, stroncium-citrát, kalcium-nátrium-foszfoszfoszilikát, nátrium-hexametafoszfát, tetrasodium-pirofoszfát, kalcium-pirofoszfát, Ananas Sativus gyümölcskivonat, tokoferil-acetát, mentol, nátrium-hidroxid.
Értékelés
4,5
Értékelje
13
3
0
1
2
19 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei