SWISSDENT DUO EXTREME szett

A szett tartalma: egy SWISSDENT EXTREME fehérítő fogkrém (50 ml) és egy SWISSDENT Whitening-Soft fogkefe. Teljes leírás
4 550 Ft/1 db
Raktáron webáruházból történő vásárláshoz 1 db
Márka: Swissdent
Termék kódja: 1989003
Leírás
Intenzív fehérítés és fogápolás egyetlen fogkrémmel:

- A fogkrém a szódabikarbóna, a kalcium-peroxid és a kétszeres mennyiségű természetes enzim tartalmának köszönhetően hatékonyan távolítja el a fogak külső elszíneződését és semlegesíti a szájban lévő savakat.
- A Q10 koenzim és az E-vitamin ápolják és revitalizálják az ínyt.
- Az abrazivitás értéke - RDA 40 - a legnagyobb megengedett határértéknél 5x kisebb - a hagyományos fehérítő fogkrémek gyakran elérik a 120-150 vagy akár a 200 RDA értéket is.
- Menta íze több órán át frissen tartja a leheletet.
- Fluoridokat tartalmaz - 1180 ppmF a fogzománc védelméért, a fogszuvasodás ellen.

A svájci SWISSDENT EXTREME fogkrém gyártójának célja, hogy fehérebbé tegye a fog felszínét enzimek és mikronizált peroxid segítségével, anélkül, hogy a fehérítéshez nagy abrazivitású (RDA) szilikátokat használna. Az extra hatékony formula természetes papain és bromelain enzimeket ötvöz szabadalmaztatott mikronizált kalcium-peroxiddal biztonságos, 0,1% koncentrációban. A papayából és ananászból kinyert természetes enzimek eltávolítják a protein réteget a fog felületéről, tehát a foglepedéket és a külső elszíneződést is egyaránt. A termék egyike azon kevés fogkrémeknek, amelyek mikronizált kalcium-peroxidot tartalmaznak, amely a fogzománc kristályai között is kifejti hatását és kémiai reakcióval áttetszővé teszi a pigmentek molekuláit.

Tartalom: 50 ml

Swissdent Whitening-Soft fogkefe:

- Az ulmi egyetemen Dr. F. F. Sandear által elvégzett kutatás kimutatta, hogy a Swissdent Whitening fogkefe 37%- kal jobb eredményt ért el a felületi tisztítás során mint az egyszerű nylon sörtével ellátott fogkefék, mivel a sörték kálcium - karbonát bevonatúak.

- A sörtéket kanál alakúra formázták, ami nagyszerűen követi a fogak kontúrját, biztosítva így a precíz tisztítást és az elszíneződés eltávolítását.

- A nyél egyszerű és egyben tökéletes alakja megkönnyíti a fogkefe használatát. Svájci formatervezők által tervezett, fogászati eszközök ihlette nyélkialakítás.

- A SWISSDENT fogkefék elnyerték a presztízs értékű Red Dot Award formatervezési díjat.

- Bliszter csomagolás.


A SWISSDENT fogkefék tesztelését Dr. T. Imfeldem professzor végezte a Zürichi Egyetem Preventív Medicina, Parodontológiai és Kariológiai Klinikáján.
Összetétel
Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, Mentha Piperita Oil, Cocamidopropyl Betaine, Chondrus Crispus Extract, Sodium Monoflurophosphate, CI 77891, Sodium Bicarbonate, Zinc Citrate, Calcium Peroxide, Bromelain, Sodium Chloride, Papain, Calcium Hydroxide, Calcium Carbonate, Sodium Saccharin, Corn Strach Modified, Limonene, Methylparaben, Lactose, Sucrose, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Caprylic/Capric Triglyceride. (RDA ca. 40)
Értékelés
5
Értékelje
22
1
1
0
0
24 felhasználó értékelte.

Az Ön értékelése

Ajánlott termékek
Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei