A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066
SWISSDENT DUO GENTLE szett (SWISSDENT GENTLE fehéritő fogkrém 50 ml + ajándék ingyen fogkefe tartóban)

SWISSDENT DUO GENTLE szett (SWISSDENT GENTLE fehéritő fogkrém 50 ml + ajándék ingyen fogkefe tartóban)

2x
A SWISSDENT GENTLE fehérítő fogkrém az érzékeny fogak fehérítésére szolgál. A súrlóanyag tartalma 24 RDA az egyik legalacsonyabb a piacon lévő fehérítő fogkrémek közt.
4 400 Ft tartalmazzák az Áfa-t
Termék kódja:
1989005
Márka:
Leírás
A SWISSDENT GENTLE fehérítő fogkrém az érzékeny fogak fehérítésére szolgál. A súrlóanyag tartalma 24 RDA az egyik legalacsonyabb a piacon lévő fehérítő fogkrémek közt. Formulája természetes enzimekből papain és bromelainből áll, amelyek segítenek a foglepedék eltávolításában, a mikronizált kalcium-peroxid pedig egyaránt hatékony a fogzománc felületén és a fogzománc kristályai közt is.
Az E-vitamin és a Q10 koenzim regenerálják az ínyt és antioxidánsként hatnak. Finom menta íze nem irritálja a nyálkahártyát. 1 180 ppm fluoridot tartalmaz a fogzománc védelméért, a fogszuvasodás ellen. Tartalom: 50 ml

+ ajándék ingyen
PROFI Whitening Soft fogkefe, kivételes fogkefe szabadalmazott kanál formájú sörte bemetszéssel. A konkáv bemetszésű sörte kialakítás (teáskanál alakú) optimális érintkezést biztosít a konvex fog felszínével és egyaránt atraumatikus az ínyhez.
A SWISSDENT PROFI fogkefék a legújabb fogtisztítási trendeknek megfelelően szabadalmazott technológiával lettek kifejlesztve, amelyek megfelelnek a fogászati eszközök kialakításának. Ez biztosítja a fogkefe precíz vezérlését a fogak felületén túlzott nyomás kiváltása nélkül. A kis fej alkalmas a maximális tisztításra. A PROFI fogkefék a Zürichi Egyetemen, Department of Preventive Medicine, Parodontológia és Cariologia tanszékén, Prof. Dr. T. Imfeld. Buborékcsomagolásban.
Értékelés
5

2 felhasználó értékelte.
2
0
0
0
0
Ajánlott termék