A FOGAK ÉS A TEST GONDOSKODÁSÁNAK SZAKEMBERE
Segítségre van szüksége?
+36 1 385 6722
SWISSDENT GENTLE gyengéd fehérítő fogkrém, 100 ml

SWISSDENT GENTLE gyengéd fehérítő fogkrém, 100 ml

Ez a maximálisan gyengéd fogkrém a kíméletes tisztításra és az érzékeny fogak fehérítésére lett kialakítva. A legalacsonyabb súrolóanyagot tartalmazza a fehérítő fogkrémek közt a piacon (25 RDA).
Teljes leírás
5 750 Ft tartalmazzák az Áfá-t.
Termék kódja:
19002
Márka:
Swissdent
Leírás
Ez a maximálisan gyengéd fogkrém a kíméletes tisztításra és az érzékeny fogak fehérítésére lett kialakítva. A legalacsonyabb súrolóanyagot tartalmazza a fehérítő fogkrémek közt a piacon (25 RDA). Formulája természetes enzimekből papain és bromelainből áll, amelyek segítenek a foglepedék eltávolításában, a mikronizált kalcium-peroxid pedig egyaránt hatékony a fogzománc felületén és a fogzománc kristályai közt is. Az E-vitamin és a Q10 koenzim regenerálják az ínyt és antioxidánsként hatnak. Finom menta íze nem irritálja a nyálkahártyát. 1180 ppm fluoridot tartalmaz a fogzománc védelméért, a fogszuvasodás ellen.

A SWISSDENT dentál kozmetika célja fehérebbé tenni a fog felszínét enzimek
és mikronizált peroxid segítségével anélkül, hogy magas abrazivitású (RD) szilikátokat használna a fehérítéshez. Az extra hatékony formula természetes papain és bromelain enzimeket ötvöz szabadalmaztatott mikronizált kalcium-peroxiddal biztonságos, 0,1% koncentrációban. A papaya és ananász természetes enzimjei eltávolítják a protein réteget a fog felületéről, tehát a foglepedéket és a külső elszíneződést is egyaránt.

A mikronizált kalcium-peroxid a fogzománc szerkezete közt is hatásos, mert kémiai reakcióval áttetszővé teszi a pigmentek molekuláit. Ezért a fehérítő fogkrém használata után nem ajánljuk a száj azonnali vízzel való öblítését, hanem csak a fogkrém kiköpését, hogy a kalcium-peroxid több percig hathasson.

Összetétel: Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, CI 77891, Mentha Piperita Oil, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Papain, Methylparaben, Calcium Hydroxide, Calcium Carbonate, Sodium Saccharin, Corn Strach Modified, Limonene, Lactose, Sucrose, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Caprylic/Capric Triglyceride. (RDA ca. 25)

Ajánlott termék

SWISSDENT CRYSTAL regeneráló fogkrém, fluorid mentes, 50 ml
SWISSDENT CRYSTAL regeneráló fogkrém, fluorid mentes, 50 ml
SWISSDENT SENSITIVE fogkefe X-soft, fehér
SWISSDENT SENSITIVE fogkefe X-soft, fehér