Fogkrémek

9 éves gyerek részére fogkrém

Tisztelt Doktornő! Kisfiamnak zomáchibásak - emiatt sajnos már egy fogát be is kellett tömni - és érzékenyek a fogai. Pár hónappal ezelőtt találtam rá Önöknél az Apagard fogkrémekre. Az Apagard Premio fogkrémet vásároltam neki, pár héten belül meg is szűnt a fogérzékenysége. Most felmerült bennem a kérdés, hogy ez a fogkrém megfelelő-e gyerekeknek is, illetve mennyiben más egy gyerek és egy felnőtt fogkrém összetételre nézve? Nálunk a mentolos íz nem jelent problémát. Köszönettel: Ács Anita

A
Anita ‒ 13. 02. 2023
Fogkrémek
Oszd meg

Kedves Anita,

Az Apagard termékeket kortól függetlenül lehet használni folyamatosan, mert fluoridmentesek. A zománc védelmet hidroxiapatit segítségével érik el, ami a zománc egyik alkotóeleme egyébként is, és ilyen tartalmú fogkrém már például babáknak is, gyerekeknek is van például az Apadent termékcsaládból.  (a Sangi gyártja az Apagardot és Apadentet egyaránt) 

Emellett zománc problémákra a GC tooth mousse termékeket is ajánljuk, ezt viszont csak nagyjából hetente kell használni, csak súlyos zománcgondoknál ajánlott sűrűbben. 

Szép napot kíván:

a Profimed csapata 

A Profimed csapata

Ajánlott termékek

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei