Fogfájás

Jó napot!

Tanácsot szeretnék kérni. Lyukas a fogam. Jelenleg nincs fogorvosom, és sürgősségi rendelőbe biztosan nem megyek! A fájdalom 5 napja tart, az első 3 nap elviselhetetlen volt, szegfűszeggel való öblögetés után, valamiként enyhült, de még biztosan be van gyulladva a fogam/ínyem. A tünetek: lüktető fájdalom, duzzadt íny és a mellette levő érintésére érzékeny fog. Fogorvoshoz nem szívesen megyek, mert eddig minden beavatkozást mindig injekció nélkül végeztek... Iszonyatos pánikban vagyok! Csak tanácsot szeretnék kérni, hogyan lehet enyhíteni a mérhetetlen fájdalmat újévig, amíg eljutok a fogorvoshoz?! Különben ebben a fogamban már kilencedik alkalommal van gyulladás. Előre is köszönöm a válaszát és a tanácsot.

Üdvözlettel
Sándor

S
Sándor ‒ 23. 08. 2019
Oszd meg

Szép napot kívánok!

Köszönöm a kérdését! Ha komoly fogszuvasodásról van szó, az az ideg elhalásához, és a fog eltávolításához vezethet. Ne becsülje alá és forduljon fogorvoshoz! A sürgősségi rendelőben biztosan kap injekciót is.    

A fájdalom enyhíthető az érintett terület hűtésével, valamint ideiglenesen alkalmazhat paracetamol hatóanyag tartalmú gyógyszert is. Továbbá ajánlom, hogy öblögessen az antibakteriális hatású GUM PAROEX termékünkkel!  

Gyors megkönnyebbülést kívánunk!
Profimed

A Profimed csapata

Ajánlott termékek

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei