A FOGAK ÉS A TEST ÁPOLÁSÁNAK SZAKÉRTŐJE
Segítségre van szüksége?
+36 20 5 475 066

Fogfájás

-tól: ALEKSANDER

Jó napot, tanácsot kérek, bár tudom, hogy úgy fog hangzani, hogy menjek fogorvoshoz. Lyukas a fogam, illetve székfogam, a hetes. Jelenleg nincs fogorvosom, és biztosan nem megyek a budapesti sürgősségi rendelőbe! A fájdalom 5 napja tart. Az első 3 nap a fájdalom elviselhetetlen volt, de a szájüreg szegfűszeggel való öblögetése után, valamiként enyhült, azonban jól tudom, hogy gyulladásban van. Lüktető fájdalom, duzzadt íny és a mellette levő érintésére érzékeny fog! Fogorvoshoz nem járok, mert minden beavatkozást mindig injekció nélkül végeztek! Pánikos iszonyat! Csak tanácsot szeretnék kérni, hogyan lehet ezt enyhíteni, és kibírni újévig, amíg eljutok a fogorvosomhoz! Különben ebben a fogamban már kilencedik alkalommal van gyulladás. Előre is köszönöm a válaszát és a tanácsot. Üdvözlettel

Szép napot kívánok,

köszönöm a kérdését. Ha komoly fogszuvasodásról van szó, az az ideg elhalásához, és a fog eltávolításához vezethet. Ne becsülje alá és forduljon fogorvoshoz. A sürgősségi rendelőben biztosan kap injekciót is.    

A fájdalom enyhíthető az érintett terület hűtésével, és bevehet szintén paracetamolt. Öblögessen antibakteriális PAROEX-xel.  

Gyors megkönnyebbülést kívánunk!Összefüggő termékek

Nem találta meg a kérdésére a választ?

Kérdezze szakembereinket.


Kérdezze szakembereinket