Szájzuhanyok

Fogíny zuhany vásárlásával kapcsolatos kérdés

Kedves Válaszadó! Szeretnék fogíny zuhanyt vásárolni főleg a férjem miatt aki parodontizisban szenved, van beültetett foga, illetve csontot is kellett beültetni a fogpótlás érdekében. Ahogy olvastam az ilyen problémák miatt nem a hagyományos zuhany ami javasolt, hanem speciális fejjel rendelkezőt kell választani. Szeretném megkérdezni, hogy mely típust javasolják? Vagy esetleg lehet külön fejet is vásárolni az ilyen problémáknál? Ezen kívül nem csak az ő használná, hanem "családi" használatú lenne, tehát több fejes változat kell. Válaszukat köszönöm. Üdvözlettel, Tünde

T
Tünde ‒ 28. 10. 2020
Szájzuhanyok
Oszd meg

Tisztelt Varga Tünde!

Ha ilyen jellegű probléma áll fenn, akkor a Waterpik Ultra Professional WP660-as típusú szájzuhanyt javasolnánk. Minden tartozék és speciális pótfúvóka benne van a csomagban.

Illetve a fogköztiszító program mellett van egy masszázs (ínymasszírozó) programja is, ami igen hasznos paradontózis esetén, mivel serkenti a véráramlást, ezáltal gyulladáscsökkentő, gyógyító hatással rendelkezik. Több pótfúvóka is tartozik ehhez a modellhez, így akár többen is tudják használni a családban.
Engedje meg, hogy egy további termékcsaládunkat is ajánljuk, ami kiváló segítséget nyújt ínygyulladás és paradontózis esetén is. A GUM Paroex 0,12% klórhexidin tartalmú foggél és szájvíz hatékonyan csökkenti a gyulladást. Ezeket a termékeket kúraszerűen, 2 hétig ajánlott folyamatosan használni. Míg a GUM Paroex 0,06% klórhexidin tartalmú fogkrémünk és szájvizünk mindennapos használatra alkalmas, megelőzés, állapotfenntartás céljából. A szájvizeket a szájzuhany tartályába is lehet adagolni, vízzel való feltöltés után.

Üdvözlettel
A Profimed csapata

A Profimed csapata

Ajánlott termékek

Kóka Alexandra
fogtechnikus, területi képviselő – szájápolás
Dr. Sárközy Edit
a Profimed fogorvosa
Elérhetőség az üzletekben
Kattintson az üzletre a cím és nyitvatartás megjelenítéséhez
Cím
Telefon
Email
Google Maps Üzlet részletei